Perttu-Pölönen-Banneri-1.jpg

Perttu Pölönen - Juontaja

Keksijä | Futuristi

Perttu Pölönen on keynote puhuja, keksijä, futuristi, säveltäjä ja startup-yrittäjä, joka on voittanut Euroopan suurimman nuorille suunnatun tutkimuskilpailun (EUCYS) ja valmistunut Singularity University -tulevaisuusyliopistosta, joka sijaitsee NASA:n tutkimuskeskuksessa Kaliforniassa.

Perttu on juontanut monia yritystilaisuuksia erinomaisin palauttein. Hänen utelias suhtautumisensa moniin aiheisiin näkyy aitona kiinnostuksena kulloistakin toimialaa, tilaisuutta ja kohderyhmää kohtaan. Pertulla on ainutlaatuinen kyky omaksua eri toimialojen substanssia ja luontevasti hyödyntää tätä tietoa juonnoissaan. Hän on kävelevä esimerkki poikkitieteellisyydestä ja –taiteellisuudesta. Perttu on akateemisesti koulutettu säveltäjä Sibelius-Akatemiasta, mutta on opiskellut myös eksponentiaalisia teknologioita Piilaaksossa.

Perttu osaa esittää haastateltaville ja asiantuntijoille juuri oikeita kysymyksiä, mitkä vievät tilaisuutta eteenpäin ja herättävät kuulijat ajattelemaan syvemmin.

Perttu Pölönen on työskennellyt disruptioanalyytikkona muutosjohtamiseen erikoistuneelle konsulttiyritykselle ja perustanut NASAlla ollessaan hyväntekeväisyysjärjestön 360ed, joka kehittää opettajankoulutusta Myanmarissa virtuaalitodellisuusteknologiaa käyttäen.

Pertun oma Sävelkello-keksintö on klassinen keksintötarina siitä, kuinka henkilökohtainen haaste voi muuttua kansainvälisesti palkituksi ja patentoiduksi vientituotteeksi.

Suomen päämedioissa Perttua on kutsuttu superälyköksi, neroksi ja pelottomaksi keksijäksi. Perttu Pölönen on nostettu MIT Tech Reviewin 35 Under 35 Innovators in Europe ja NBF:n 25 alle 25 in Nordics -listoille. Vuonna 2014 hänet valittiin luovimmaksi suomalaiseksi Slushissa.

Pertun valoisa ja myönteinen asenne näkyy esiintymisessä inspiroivana rentoutena ja tekemisen helppoutena. Hän on vakuuttava eri tilaisuuksissa sekä suomeksi että englanniksi. Perttu on aina aidosti läsnä, mikä koskettaa kuulijoita.

Perttu Pölönen

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aiheet:

Asiantuntijapaneelit | Fasilitointi | Moderointi | Seminaarit | Yleisötilaisuudet | Yritysjuhlat