Peter Nyman

Peter Nyman - Juontaja

Toimittaja | Tv-juontaja | Viestintävalmentaja

Peter Nyman on kokenut ja karismaattinen juontaja ja moderaattori kolmella kielellä. Hänellä on satojen isojen seminaarien kokemus. Hän on ollut lavalla niin kansainvälisten tähtien, yritysmaailman huippujen kuin kuninkaallisten ja valtionpäämiestenkin kanssa. Hänet voi laittaa tilanteeseen kuin tilanteeseen. Laaja yleissivistys ja huumori sekä vahvasti ajassa eläminen ovat Peterille tärkeitä työkaluja.

Hän on journalisti, tv-juontaja ja viestintäammattilainen. Peter on tv-urallaan voittanut lukuisia Telvis- ja Venla-palkintoja ja on juontanut mm. legendaarista Uutisvuoto-televisio-ohjelmaa.

Peterin av- ja digituotantotiimi nyMan tarjoaa yrityksille ja yhteisöille vipua näkyvyyteen, markkinointiin ja brändäykseen. Peter tekee myös viestintävalmennuksia yritysten johto- ja avainhenkilöille. Kovassa kilpailussa se, joka viestii vaikuttavammin, voittaa. Vaikuttava viestintä ei ole koskaan valmis synnyinlahja, vaan kaikki voivat oppia siinä paremmaksi, kaikkia voi siinä auttaa.

 

Tutustu myös Peter Nymanin luentoon Viesti, vaikuta ja vakuuta.

Tämä luento on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat oppia paremmiksi viestijöiksi, vakuuttaviksi esiintyjiksi sekä vuorovaikuttajiksi, jotka tekevät vaikutuksen työelämässä. Peterin luento kokoaa yhteen hänen kokemuksensa yli kolmekymmenvuotiselta uraltaan teorian, tutkimusten sekä omakohtaisten viestimisen parhaiden käytäntöjen avulla. Peter kertoo kuulijoille puheessaan parhaat keinot viestin vaikuttavaan välittämiseen ja antaa konkreettiset neuvot keinoihin, joilla jokainen voi löytää varmuuden esiintymiseen ja keinot sujuvaan vuorovaikutukseen. Peterin luento saa kiitosta selkeydestä, käytännön esimerkeistä, konkreettisista työkaluista sekä mukaansatempaavista tarinoista televisiotuotannon kulissien takaa.

Peter Nyman

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aiheet:

Asiantuntijapaneelit | Fasilitointi | Moderointi | Seminaarit | Yleisötilaisuudet | Yritysjuhlat