Reidar Wasenius juontajaprofiili banneri

Reidar Wasenius - Juontaja

Juontaja | Aivovalmentaja

Reidar Waseniuksella on yli 30 vuoden kokemus sekä puhujana että juontajana. Hän on myös ääninäyttelijä ja freelance-toimittaja. Waseniuksella on maailman kuunnelluin suomalaisääni. Hän tekee töitä 11 kielellä ja kuulet hänen äänensä mm. viikoittain puhelimessasi ja aina VR:n junissa matkustaessasi. Wasenius on näytellyt, esiintynyt ja valmentanut 1980-luvun lopulta asti ja hänet tunnetaan äänenä, puhujana ja kouluttajana muun muassa työelämätaitojen ja digitaalisen viestinnän alueilla.

Moderaattorina Wasenius hallitsee tarvittaessa tiukankin teknisen, sotilaallisen tai luonnontieteellisen sanaston käytön – rennon luontevasti. Lukuisten suorien lähetysten konkarina hän ei hätkähdä mistään ja pystyy vakavankin ongelmatilanteen tullen sujuvasti viemään ohjelmaanne eteenpäin.

Wasenius on juontajana asiantunteva ja vuorovaikutteinen, ottaa varmoin ottein myös yleisön ja huomioi upeasti heidät. Hän on juontajana innostava ja energinen. Waeniukselta juonnot hoituvat sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

 

Reidar Wasenius profiilikuva

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aiheet:

Asiantuntijapaneelit | Moderointi | Seminaarit | Yleisötilaisuudet | Yritysjuhlat