RIpsa Koskinen-Papunen

Ripsa Koskinen-Papunen - Juontaja

Uutisankkuri | Toimittaja | Juontaja

Ripsalla on poikkeuksellisen pitkä ja monipuolinen kokemus erilaisten suorien lähetysten ja tapahtumien juontamisesta. Koko kansalle tuttu MTV:n uutisankkuri on myös ajankohtaisohjelmien, tv-dokumenttien, Linnan juhlien, hyväntekeväisyys- ja journalistipalkintogaalojen ammattitaitoinen toimittaja ja juontaja.

Ripsan halu paneutua asioihin ja tietää enemmän yhdistettynä luontevaan ja vakuuttavaan esiintymiseen ovat tehneet hänestä yhden kysytyimmistä moderaattoreista ja isojen tapahtumien juontajista. Ripsa on ”kotonaan” sekä live-yleisön että kameran edessä.

Ripsalla on hyvä tilannetaju ja hän osaa rentouttaa haastateltavat, vaikka kysymykset olisivat välillä tiukkojakin. Ripsa on innostava ja huumorintajuinen juontaja, joka ei häkelly helposti. Hän tekee kaikkensa, että tilaisuudet olisivat sekä esiintyjille että yleisölle paitsi antoisia myös viihdyttäviä.

Ripsa on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri, pääaineena viestintä. Hän on myös kokenut ja pidetty esiintymisvalmentaja. Lisäksi Ripsa on kouluttautunut personal traineriksi ja hyvinvointivalmentajaksi.

 

RIpsa Koskinen-Papunen

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aiheet:

Katso myös seuraavat juontajat: