Sanna Laitinen banneri

Sanna Laitinen - Juontaja

Juontaja

Sanna Laitinen on monipuolinen tapahtumajuontaja yli 10 vuoden kokemuksella – hän on juontanut satoja tapahtumia niin yritys- kuin kuluttajatapahtumissakin, moderoiden seminaariohjelmaa, juontaen iltatilaisuuksia ja luoden jokaiseen tapahtumaan juuri oikeanlaisen tunnelman. Sanna on juontanut myös yhdessä Suomen eturivin juontajien, kuten Mikko Leppilammen ja Ile Uusivuoren kanssa.

Sanna Laitinen on tapahtumaan, yritykseen ja henkilöihin huolellisesti perehtyvä juontaja, jota on kiitelty osallistumasta juontokäsikirjoituksen laatimiseen tapahtumaa varten yhdessä tuottajan ja asiakkaan kanssa. Laitisen englanninkielisen juontokokemuksensa myötä hän on kysytty juontaja myös englanninkielisissä tapahtumissa.

Laitisen laaja yleissivistys nojaa vaihtuvien alojen tapahtumajuontamisen ja yrittäjyyskokemuksen lisäksi monipuoliseen koulutuspohjaan; liikunta-alallekin kouluttautunut Laitinen on opiskellut niin Etelä-Ranskan kaksikielisessä koulussa kuin Tampereen teknillisessä yliopistossakin, täydentäen nyt maisteriopintojaan kauppatieteiden parissa. Tampereen ja Etelä-Ranskan Aix en Provencen konservatorioiden kasvattina hänellä on myös vahva pohja klassisen musiikin ja pianonsoiton parissa.

Laitinen on puhunut ja kouluttanut tapahtumissa ja webinaareissa hyvinvointiteemaisten aiheiden parissa. Hänet tunnetaan myös TIKIS-treenimedian hyvinvointi- ja treenisisällöistä sosiaalisen median kanavissa.

Sanna Laitinen

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aiheet:

Asiantuntijapaneelit | Fasilitointi | Moderointi | Seminaarit | Yleisötilaisuudet | Yritysjuhlat