Satu-Heikinheimo-Bannerikuva.jpg

Satu Heikinheimo - Juontaja

#WHYNOTISM I Yhteyksien Rakentaja

Satu Heikinheimo on vaikuttavuusmuotoilija, jonka tavoitteena on auttaa yrityksiä muotoilemaan asiakaslähtöisiä, interaktiivisia ja saavutettavia tapahtumia. Hän auttaa yksilöitä ja yrityksiä näkemään uusia mahdollisuuksia tuomalla vastuullisuuden ja vaikuttavuuden osaksi visiota.

Satu on ollut mm. perustamassa kansallista naisten uraverkostoa Howtomoa, vetänyt pakolaisten yrittäjyysohjelmaa Startup Refugees:lla, toiminut kehityspäällikönä arkkitehti- ja tilasuunnitteluyrityksessä. Hän kouluttaa myös vaikuttavuusmuotoilua Helsinki Design Company yrityksensä kautta. Tällä hetkellä Satu valmentaa muotoiluajattelua ja palvelumuotoilua IT-alan yrityksessä Fraktiolla. Hän uskoo jatkuvaan oppimiseen. Hänellä on Business & Design maisterin tutkinto Ruotsista.

Satu on generalisti, jolla on kyky tarttua eri teemoihin ja luomaan niistä sisältöä. Hän on kokenut esiintyjä, lavojen kasvatti, joka ottaa energiallaan yleisöt haltuunsa.Hän on juontanut ja moderoinut niin pienempiä kuin suuria globaaleja live- sekä etätapahtumikin onnistuneesti. Satun erikoisosaamista on yleisön osallistaminen ja innostaminen, sekä kyky antaa panoksensa tapahtuman lopputulokseen jo käsikirjoitusvaiheessa. Hän auttaa asiakkaita muotoilemaan tapahtumaa, ottaen huomioon kokonaisvaltaisen osallistujakokemuksen. 

Satu on luova moniosaaja ja rohkea eri asioiden yhdistelijä. Sadun intohimo on luoda vaikuttavia ja mieleenpainuvia kokemuksia yhdistäen taidetta, teknologiaa, designia ja kognitiotieteitä. Juontajana Satu nostaa tapahtumasi tunnelman seuraavalle tasolle ja pitää tapahtuman teeman keskiössä sekä osallistujan mielenkiinnon yllä alusta loppuun saakka.

 

Satu Heikinheimo

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aiheet:

Asiantuntijapaneelit | Fasilitointi | Moderointi | Seminaarit | Yleisötilaisuudet | Yritysjuhlat