Satu-Heikinheimo-Bannerikuva.jpg

Satu Heikinheimo - Juontaja

#WHYNOTISM I Yhteyksien Rakentaja

Satu Heikinheimo on muotoilun lähettiläs, jonka tavoitteena on auttaa yrityksiä muotoilemaan asiakaslähtöisiä, interaktiivisia ja saavutettavia tapahtumia.

Satu on mm. ollut perustamassa kansallista naisten uraverkostoa, vetänyt pakolaisten yrittäjyysohjelmaa, toiminut kehityspäällikönä arkkitehti- ja tilasuunnitteluyrityksessä. Tällä hetkellä Satu valmentaa muotoiluajattelua ja palvelumuotoilua IT-alan yrityksessä Fraktiolla. Hän uskoo jatkuvaan oppimiseen. Hänellä on Business & Design maisterin tutkinto Ruotsista.

Satu on generalisti, jolla on kyky tarttua eri teemoihin ja luomaan niistä sisältöä. Hän on kokenut esiintyjä, lavojen kasvatti, joka ottaa energiallaan yleisöt haltuunsa.Hän on juontanut niin pienempiä kuin suuria globaaleja live- sekä etätapahtumikin onnistuneesti. Satun erikoisosaamista on yleisön osallistaminen ja innostaminen, sekä kyky antaa panoksensa tapahtuman lopputulokseen jo käsikirjoitusvaiheessa. Hän auttaa asiakkaita muotoilemaan tapahtumaa, ottaen huomioon kokonaisvaltaisen osallistujakokemuksen. 

Satu on luova moniosaaja ja rohkea eri asioiden yhdistelijä. Sadun intohimo on luoda vaikuttavia ja mieleenpainuvia kokemuksia yhdistäen taidetta, teknologiaa, designia ja kognitiotieteitä. Juontajana Satu nostaa tapahtumasi tunnelman seuraavalle tasolle ja pitää tapahtuman teeman keskiössä sekä osallistujan mielenkiinnon yllä alusta loppuun saakka.

Satu Heikinheimo

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aiheet:

Asiantuntijapaneelit | Fasilitointi | Moderointi | Seminaarit | Yleisötilaisuudet | Yritysjuhlat