Satu-Heikinheimo-Bannerikuva.jpg

Satu Heikinheimo - Juontaja

#WHYNOTISM I Yhteyksien Rakentaja

Satu Heikinheimo on vaikuttavuusmuotoilija, joka uskoo että jokaisella valinnalla on vaikutus. Hän auttaa yksilöitä ja yrityksiä näkemään uusia mahdollisuuksia tuomalla vastuullisuuden ja vaikuttavuuden osaksi visiota. Satu on mm. ollut perustamassa kansallista naisten uraverkosto Howtomoa, vetänyt pakolaisten yrittäjyysohjelmaa Startup Refugeesilla ja Helsinki Design Company yrityksensä kautta kouluttaa vaikuttavuusmuotoilua.

Satu on kokenut esiintyjä, lavojen kasvatti. Hän on moderoinut ja juontanut useita tapahtumia livenä ja on tottunut työskentelemään verkon välityksellä.

Hän uskoo, että ihminen hakee luonnollisesti aina yhteyttä itseensä, toisiin ihmisiin, asioihin ja brändeihin. Hän inspiroi ihmisiä näkemään mahdollisuuksia eri toimialojen välillä ja hänen kuuleekin kysyvän usein kysymyksen Why not?

Satu on luova moniosaaja ja rohkea eri asioiden yhdistelijä. Sadun intohimo on luoda vaikuttavia ja mieleenpainuvia kokemuksia yhdistäen taidetta, teknologiaa, designia ja kognitiotieteitä. Hän on taidemaailman kasvatti, joka kasvoi lapsuutensa rationaalisen ajattelun sekä sirkuksen ja eri kulttuurien rajapinnassa. Hänen esiintymisen aikana astut hetkeksi ulos siitä, mitä koet mahdolliseksi ja mitä et.

Satu Heikinheimo

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aiheet:

Asiantuntijapaneelit | Fasilitointi | Moderointi | Seminaarit | Yleisötilaisuudet | Yritysjuhlat