Satu Tuomisto - Juontaja

Yrittäjä | Juontaja

Satu Tuomisto omaa 12 vuoden yrittäjäkokemuksen ja hänet on valittu vuoden 2008 Miss Suomeksi. Satu on maalaistyttö isolla M:llä & 10 vuoden juontokokemus.

Yhteistyökumppanina Satu on erittäin luotettava ja yrittäjätaustaisuuden
vuoksi ymmärtää roolinsa eri tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Satu pyrkii aina olemaan alusta saakka mukana tapahtuman rakentamisessa ja luomisessa, jotta pystyn juontajana luomaan tilaisuudesta asiakkaan henkisen. Persoonana Satu on iloinen, rempseä ja helposti lähestyttävä.

Satu Tuomisto on  juontanut tapahtumia 2 hengen illallisista aina 1000 hengen
yritystilaisuuksiin. Mieluisimmat tilaisuudet Satulle ovat tilaisuuksia, missä juontajalle annetaan vastuuta ja lupa heittäytyä.

”Juontajan rooli tapahtumassa on luoda koko tapahtuma. Juontajan työssä itse annan aina enemmän kuin mitä vaaditaan. Olen yleensä  tapahtumassa tapahtumatyöntekijänä, joka vastaanottaa asiakkaat, kiertelee asiakastilassa luomassa tunnelmaa myös ilman mikrofonia ja pitää huolen siitä että ajolista pysyy ajallaan myös muiden esiintyjien osalta. Juontaja ei ole tilaisuudessa kulu vaan investointi ja hyvän tapahtuman tunnelman luoja vahvistaa yrityksen toivomaa missiota tapahtumassa.”

Promootiot, messuedustukset, valokuvausmallintyöt, muotinäytökset, asiakastilaisuuksien hostaus ovat Satulle tuttua kenttää. Tulevaisuudessa Satu on myös mahdollisesti luomassa puhuja -aiheita.

Vapaa-ajallaan, mikäli sellaista kahden yrityksen jälkeen vielä on, Satu viettää aikaa kolmen koiran, sekä metsästyksen parissa. Sadulle metsästys ei ole niinkään harrastus vaan elämäntapa.

Satu Aarnio

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aiheet:

Asiantuntijapaneelit | Fasilitointi | Moderointi | Seminaarit | Yleisötilaisuudet | Yritysjuhlat