Teemu Niikko

Teemu Niikko - Juontaja

Juontaja | Uutisankkuri | Studioisäntä

Teemu Niikko on kokenut ja karismaattinen juontaja, studioisäntä, ja uutisankkuri. Lisäksi hän vastaa toimituspäällikkönä MTV:n urheilu-uutisoinnista. Elämänkokemusta hänelle on karttunut viime vuosina myös kolmen pienen lapsen isänä, ja tällä saralla opinnot ovatkin vielä alkumatkassa.

Niikko lukeutuu Suomen suosituimpiin urheilun ruutukasvoihin. Hän on isännöinyt miljoonayleisöjä keränneitä MTV:n ja Ylen urheilulähetyksiä vuodesta 2007. Jääkiekon MM-studioiden, jalkapallon arvokisastudioiden, sekä olympialähetysten ohella Niikolla on kokemusta myös suurien TV-gaalojen, sekä ajankohtaisohjelmien juontamisesta.

Espoossa asuva Niikko aloitti mediauransa paikallisradiojuontajana jo 20-vuotiaana, ja on sittemmin opiskellut media-alan Bachelor of Arts -tutkinnon Chesterin yliopistossa vuosina 2003-2006. Pitkän radio- ja TV-kokemuksen johdosta Niikko on rento ja luonteva esiintyjä, ja hän tunteekin olonsa kotoisaksi missä tahansa juontajaa, moderaattoria, tai puhujaa tarvitsevassa tilaisuudessa.

Juontokokemusta Niikolle on kertynyt monipuolisesti yritystilaisuuksista, paneelikeskusteluista, tapahtumajuontamisesta, gaaloista ja mediakoulutuksista. Aihepiirien laaja skaala on ulottunut muun muassa politiikasta nuorisotyöhön, rockmusiikista rakentamiseen, ja opiskelusta sotahistoriaan – urheilua unohtamatta.

Tuhansien suorien TV-lähetysten kokemus näkyy Niikon poikkeuksellisessa kyvyssä saavuttaa haastateltavien ja katsojien luottamus, sekä rento ja lämmin tunnelma arvokkaaseenkin tilaisuuteen. Taustatyöt tehdään aina huolella, ja asia on keskiössä.

”Elämä on jo itsessään suora lähetys, ja se sopii mulle. Ollaan tässä ja nyt. Sama hetkessä eläminen tuntuu hyvältä myös liveyleisön edessä, olipa sitten kameran edessä tai ei. Mitä tässä turhia pönöttämään”.

Vapaa-ajallaan Teemu Niikko rakastaa vanhoja autoja, ihailee rakentamistaitoisia ihmisiä, sekä muistaa kertoa olleensa 8-vuotiaana Pink Floydin ainoaksi jääneellä Suomen keikalla.

Teemu Niikko

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aiheet:

Moderointi | Seminaarit | Yleisötilaisuudet | Yritysjuhlat