Teemu Potapoff Banneri

Teemu Potapoff - Juontaja

Toimittaja | Juontaja | Kirjailija

Stadilaistunut, syntyjään Oululainen Teemu “Pastori” Potapoff on juontajana ihmislähtöinen ja puhuu kansan kieltä. Teemun vahvuus on ihmisten kohtaamisessa. Toimittajan työ ja akateeminen tausta antavat kykyä käsitellä asioita eri näkökulmista monipuolisesti ja helposti ymmärrettävästi.

Teemu on työskennellyt aikaisemmin muun muassa Nelosen toimituspäällikkönä. Helsingin elämä on tullut tutuksi Teemulle myös toisesta näkökulmasta, sivutoimisesta työstä ovimiehenä helsinkiläisissä ravintoloissa yli kahden vuosikymmenen ajalta. Tässä työssä kohtaamistaidot sekä kyky ohjata lämpimästi ja varmoin ottein ovat tarpeen. Koulutukseltaan Teemu on teologian maisteri. Tarinankertojana Teemu on kirjoittanut kokemuksiinsa pohjautuen myös neljä kirjaa sekä tehnyt muun muassa Selviytyjät ja Otetaan yhdet! -podcast sarjoja.

Teemu Potapoff puhuu muun muassa ihmisen kohtaamisesta, vastoinkäymisten ylittämisestä ja niiden kääntämisestä voimavaraksi. Vaikka Potapoff puhuu isommalle joukolle, hän haluaa koskettaa yksilöä, sillä muutos parempaan lähtee yksilöstä. Teemu puhuu myös vaikeistakin asioista käyttäen kokemuksiaan esimerkkeinä, mutta silti hän puhuu asioista pilke silmäkulmassa, sillä hymyllä ja naurulla saa paljon aikaiseksi. Teemu haluaa puhua asioista, joiden avulla ihminen, asiakas tai hänen ohjelmia kuunteleva henkilö kokee voimaantumista tai saa oivalluksia elämää tai työtä ajatellen.

Teemu Pastori Potapoff Profiili

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aiheet:

Asiantuntijapaneelit | Moderointi | Seminaarit | Yleisötilaisuudet | Yritysjuhlat