TOmi Kaukinen

Tomi Kaukinen - Juontaja

Yrittäjä

Tomi Kaukinen on kansainvälisesti kokenut yrittäjä, puhuja ja juontaja, joka tuo mukanaan laajan asiantuntijuuden ja mahtavan tunnelman tapahtumaasi!

Tomin tausta ulottuu työskentelystä johtavien sijoituspankkien kanssa varainhoidossa korkeimpiin mediayhtiöihin Euroopassa ja Kaakkois-Aasiassa sekä useiden startupien perustamiseen.  Tomi on ollut lavalla eri puolilla maapalloa Singaporesta New Yorkiin ja Tokioon, jakaen hänen arvokasta ja kysyttyä kansainvälistä kokemustaan. Tomin asiantuntijuutta ovat rahoituksen, liiketoiminnan, startup-yritysten ja hyvinvoinnin teemat. Tomi puhuu sujuvasti englantia, ruotsia ja suomea. Hän on yksi Suomen parhaista LinkedIn-liiketoiminnan vaikuttajista, ja tavoittaa miljoonia katselijoita postauksillaan. Tomi puhuu hyvinvoinnista, loppuun palamisesta, sekä älykkäästä työstä ja ylläpitää kahta suosittua yrittäjyysblogia.Vuonna 2020 Tomi tunnustettiin Evento Awardsin yhdeksi Suomen parhaimmista tarinankertojista. Hän kirjoittaa parhaillaan kirjaa kokemuksistaan ​​burnoutin ja mielekkään sekä merkityksellisen työn löytämiseen.

Juontajana ja moderaattorina Tomi on paitsi sanalvalmis keskustelija, myös tunnelmaa nostattava juontaja, joka pitää kiinni tapahtuman punaisesta langasta ja pitää katsojan otteessaan tapahtuman alusta loppuun asti! Laajan ja kansainvälisen kokemuksensa ansiosta eri toimialoilta sekä näkemällä maailman ja yritykset myös yrittäjyyden puolelta, Tomi tuo energiaa, huumoria ja mielenkiintoisia näkökulmia mihin tahansa yritystapahtumaan, olipa kyseessä sitten paneelikeskustelu, seminaari tai rennompi tilaisuus. Tomi on taustaltaan diplomi-insinööri, Tukholman kauppakorkeakoulun rahoitustieteiden maisteri ja opiskellut myös lakia ja matematiikkaa Tukholman yliopistossa. Ja jos unohdimme mainita, hän on myös Ironman Triathlon Finisher.

 

Tomi Kaukinen

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aiheet:

Asiantuntijapaneelit | Fasilitointi | Moderointi | Seminaarit | Yleisötilaisuudet | Yritysjuhlat