TOni Immonen

Toni Immonen - Juontaja

Juontaja

Toni Immonen on rutinoitunut ammattilainen tv-esiintyjänä ja juontajana. Lähes 30 vuoden monipuolinen kokemus tv-, radio- ja tapahtumajuontajana on opettanut paljon. Televisiosta hän on tuttu etenkin Mtv:n urheilulähetyksistä kahdenkymmenen vuoden ajalta. Toni osaa pelata vahvuuksillaan: hyväntuulisuus, luonnollisuus, reagointikyky.

Tonin mielestä juontajan yksi tärkeimpiä tehtäviä on rytmittää tilaisuutta, lukea tapahtuman kulkua. Välillä on vauhti päällä, joskus rullataan hetki hiljaisemmin kunnes taas tahti tiivistyy. Juontajana hän ei koe olevansa tapahtuman keskipiste vaan antaa tilaa muille esiintyjille ja pyrkii tuomaan parhaat puolet esiin heistä.

Toni käy mielellään vielä tapahtuman aikanakin järjestäjän kanssa dialogia siitä mikä toimii ja mitä voisi vielä sorvata suuntaan tai toiseen. Haastattelijana sopivan ilmapiirin luominen on kaikki kaikessa. Joskus kulisseissa tehdään kaikkein tärkein työ. Toni haluaa aina luoda mukavan, turvallisen olon kaikille osallistujille.

Sisältö edellä mennään, mutta muoto on vähintään yhtä tärkeä.
Moderoijana paneelikeskusteluissa Toni haluaa innostaa osallistujat nimenomaan keskustelemaan, eikä vain vastaamaan kysymyksiin. Yleisön osallistaminen tuo parhaimmillaan tapahtumaan erinomaisen lisän.

Aikataulussa ja asiassa on pysyttävä vaikka ukkosmyrsky veisi sähköt ja nilkka nyrjähtäisi lavalle kiivetessä. Tämän ovat opettaneet sadat ellei tuhannet suorat lähetykset studiojuontajana, ankkurina ja toimittajana. Tonin juontaessa on tilaa joustavuudelle, spontaaniudelle ja yllätyksille, mutta tilaisuuden aikataulua ja luonnetta kunnioittaen.

Tapahtumajuontajana Toni Immonen on mukavuusalueellaan niin yritystapahtumissa, vapaamuotoisissa juhla-tilaisuuksissa, suurissa keskustelutilaisuuksissa kuin pidemmissä haastatteluissakin.

Tonin taival on toistaiseksi kulkenut reittiä Helsinki-Kouvola-Jyväskylä-Helsinki. Koripallo tuli elämään 1980-luvulla ja sitä pelaavat 2000-luvulla syntyneet omat pojatkin. Naurua, musiikkia ja hyvää ruokaa on hyvä olla jokaisessa päivässä.

TOni Immonen

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aiheet:

Asiantuntijapaneelit | Moderointi | Yleisötilaisuudet | Yritysjuhlat