UllaVirtanen_Profiilikuva

Ulla Virtanen - Juontaja

Näyttelijä | Juontaja | Koomikko

Ulla Virtanen on näyttelijä, käsikirjoittaja ja koomikko. Hänellä on pitkän linjan kokemus erilaisten yritystapahtumien juontamisesta ja moderoimisesta sekä juhlien juontamisesta. Häntä on voitu nähdä niin televisiossa, elokuvissa kuin teatterilavoillakin. Ullan vahvuuksiin juontajana kuuluu tilanteen lukeminen, ja hän osaa tarvittaessa ohjailla tunnelmaa oikeaan suuntaan, eikä hämmenny muuttuvista tilanteista.

Ulla on myös kokenut esiintyjä niin improvisaatioteatterissa kuin stand up komiikan sarallakin. Näyttelemisen lisäksi hän on tehnyt yli 80 live TV-lähetystä YLE:n Suorana: Kortesmäki -showssa.

Ulla on myös käsikirjoittaja. Hän on käsikirjoittanut mm. Kultainen Venla -gaalat 2017, 2018 sekä Mental Samurai Suomi -game shown, sekä komediaa useisiin eri ohjelmiin, kuten Putous ja Gaala. Hän tuokin juontamiinsa tilaisuuksiin kepeyttä ja huumoria, sekä lämmintä läsnäoloa.

Juontokielinä Ullalla on suomen lisäksi erittäin sujuva englanti, sillä hän on suorittanut opintonsa New Yorkissa ja Lontoossa. Myös ruotsin kieli luonnistuu Ullalta. Häntä onkin nähty vakiesiintyjänä ruotsinkielisen YLEn talk showssa.

Ulla Virtanen myös kouluttaa aiheinaan ryhmähenki, innovaatio, “moka on lahja” sekä esiintyminen. Koulutukset muokkautuvat kestoltaan ja tyyliltään asiakkaan toiveiden mukaan. Ne voivat olla esimerkiksi kevyesti osallistavia puheita tai aktiviisempia workshoppeja.

Ullan repertuaariin kuuluu myös improvisaatioesitykset, joita hän tekee yhdessä Improvisaatioteatteri VSOP:n kollegoiden kanssa.

Katso Ullan Showreel:

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aiheet:

Moderointi | Seminaarit | Yleisötilaisuudet | Yritysjuhlat