William von der Pahlen

William von der Pahlen - Juontaja

Yrittäjä | Podcast-juontaja

William von der Pahlen on nuori, palkittu sarjayrittäjä, sijoittaja, sparraaja ja podcast-juontaja. William on useamman kasvuyrityksen perustaja ja hallituksen puheenjohtaja ja on sijoittajan ominaisuudessa mukana useassa alkuvaiheen startup-yrityksessä. William on muun muassa suositun Green Hippo Cafén perustaja ja hallituksen puheenjohtaja.

Williamilla on kokemusta yli 150 podcastin, paneelin ja fireside chatin juontamisesta. Hän on erittäin suositun Futucast-podcastin perustaja ja toinen juontaja ja toimii myös teknologiakonferenssi Slushin vastikään lanseeratun podcastin toisena juontajana. Futucast on noussut merkittäväksi suomalaiseksi keskustelupodcastiksi, joka perehtyy eri teemojen tulevaisuuteen sekä isoihin kysymyksiin yhdessä Suomen kovimpien vieraiden, kuten Tarja Halosen, Bengt Holmströmin, Björn Wahlroosin ja Risto Siilasmaan kanssa. Slush podcastissa ja tapahtumissa William on isännöinyt muun muassa Oatlyn luovaa johtajaa, John Schoolcraftia, Google Driven entistä tuotepäällikköä Jonathan Rochellea, Wikipedian perustajaa Jimmy Walesia sekä Limen perustajaa Brad Baota.

William on myös työskennellyt itsenäisenä liikkeenjohdon konsulttina ja auttaa erityisesti vähittäiskaupan yrityksiä ja julkista sektoria muuttamaan prosessejaan ja kehittämään asiakaskokemustaan ​​palvelumuotoilun avulla. Hän on työskennellyt asiakkaiden, kuten Vehon, Kelan, R-Kioskin ja Ateneumin kanssa. Williamin käsialaa on muun muassa Kelan valtakunnallisesti uusittu asiakaspalvelukonsepti.

Podcast-taustansa takia William von der Pahlen soveltuu erityisen hyvin juontamaan paneelikeskusteluita, live-podcasteja, fireside chatteja ja yrityspodcasteja. Erityisen kiinnostavia ovat tulevaisuuteen liittyvät teemat, isot kysymykset ja yrittäjyys, mutta laaja podcast-kokemus takaa onnistumisen keskustelussa kuin keskustelussa. Yrittäjänä ja konsulttina William sparraa mielellään johtoryhmiä ja hallituksia.

Tutustu Futucastiin tästä! 

William von der Pahlen

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aiheet:

Asiantuntijapaneelit | Fasilitointi | Moderointi | Seminaarit