fbpx
Katja Toropainen Bannerikuva

Katja Toropainen

Founder, Inklusiiv

Katja Toropainen on Inklusiiv-hankkeen perustaja ja entinen Slushin pääkuraattori.

Katja johti kaksi vuotta Slushin sisältöjä, ohjelmaa ja puhujaoperaatioita, minkä aikana hän tutustui kansainvälisesti kasvuyrittäjyys- ja teknologia-alaan. Näiden vuosien aikana Katja rakensi laajan tuntemuksen Euroopan ja Yhdysvaltojen teknologia-alasta ja vietti merkittävästi aikaa Piilaaksossa. Vuonna 2018 Katja nostettiin Pohjoismaiden 100 merkittävimmän teknologiavaikuttajan listalle.

Katja on perustanut monimuotoisempaa ja mukaanottavampaa työelämää ajavan Inklusiiv-yhteisöhankkeen, joka julkaistiin huhtikuussa 2019. Katja Toropainen seurasi tiiviisti Slushin aikana teknologia-alan haasteita näissä kysymyksissä, ja puhuu siitä, miksi teemat (Diversity & Inclusion) ovat liiketoimintakriittisiä yrityksen rakentamisessa tuotekehityksestä työkulttuuriin, ja miksi niiden merkitys korostuu tässä ajan hetkessä ja teknologisen kehityksen takia.

Katja on opiskellut monitieteisesti Aalto-yliopistolla. Tällä hetkellä Inklusiiv-organisaation rakentamisen ohella Katja viimeistelee maisteriopintojaan lohkoketjuteknologia-aiheisen gradun parissa.

Suositut aiheet:

Why diversity and inclusion matters in tech | Why we have a diversity and inclusion deficit in technology and what to do about it


Katja Toropainen profiilikuva
Katja Toropainen

Founder, Inklusiiv

Aiheet:

Johtaminen, Luovuus & Innovaatio, Yhteiskunta & Tulevaisuus, Yrittäjyys, Digitalisaatio & Teknologia, Juontaja & Moderaattori

Avainsanat:

Diversity & Inclusion, monimuotoisuus & mukaanottaminen, Startup, Teknologia

Kielet:

Suomi, Englanti

x
Sivusto käyttää evästeitä. Lue Tietosuoja käytäntömme Hyväksyn