fbpx
Lauri Järvilehto lavalla

Lauri Järvilehto

FT | Yrittäjä

Lauri Järvilehto (FT) on sarjayrittäjä, filosofi, tietokirjailija, muusikko ja Sherlock Holmes -fani. Hän on Filosofian Akatemian perustaja ja yksi oppimispelistudio Lightneerin perustajista. Järvilehto toimii Unicefin, Lightneerin ja Filosofian Akatemian hallituksissa. Hän on kirjoittanut monia bestseller-teoksia ajattelusta ja oppimisesta ja luennoi säännöllisesti ympäri maailmaa.

Laurista mielekäs elämä on fundamentaalinen ihmisoikeus. Siihen kuuluu mielekäs työ, oppiminen ja innostus. Laurin pääfokus on oppimisen uudistaminen ja uusien oppimisratkaisujen kehittäminen. Lauri Järvilehto toivoo, että ihmiset tuntisivat tuottavansa yhteisössään jotain arvokasta.

Järvilehto kannustaa ihmisiä seuraamaan intohimoaan työssä ja vapaa-ajalla. Hänen omana intohimona on kehittää ja rakentaa uusia ratkaisuja jotka lisäävät ihmisten hyvinvointia ympäri maailmaa.

Laurin uusin kirja Kiitorata – Startup-maailman molemmat puolet (Tammi, 2018) käsittelee startuppien ainutlaatuisia mahdollisuuksia ja sudenkuoppia.

Ajankohtaisia otsikoita:

Tulevaisuuden työ | Hauskan oppimisen vallankumous | Intuitiivinen ajattelu ja päätöksenteko | Startup-maailman mahdollisuudet


Lauri Järvilehto
Lauri Järvilehto

FT | Yrittäjä

Aiheet:

Asenne & Muutos, Johtaminen, Kasvu & Kehittäminen, Luovuus & Innovaatio, Yhteiskunta & Tulevaisuus, Yrittäjyys, Digitalisaatio & Teknologia

Avainsanat:

Ajattelu, Digitalisaatio, Intuitio, Mielen filosofia, Oppiminen, Startupit, Tulevaisuuden työ

Kielet:

Suomi, Englanti

x
Sivusto käyttää evästeitä. Lue Tietosuoja käytäntömme Hyväksyn