fbpx

Marjo Rantanen

Marjo Rantanen on tunnelmajohtamiseen erikoistunut lisenssivalmentaja. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus liiketoiminnan kehittämisestä, konseptoinnista ja henkilöstön valmentamisesta.

Marjon erikoisalaa ovat yritysten asiakas- ja henkilöstökokemuksen kehittäminen sekä tiimien, henkilökemioiden ja ryhmädynamiikan valmentaminen. Marjo valmentaa myös esimiestyyliä, johtoryhmiä ja yrityksen tunnelmajohtajia. Hänen asiakkaitaan ovat eri toimialojen yritykset, yhteisöt ja yhdistykset sekä oppilaitokset.

Sopivin valmennuspolku suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Marjon sydäntä lähellä ovat yritykset, jotka haluavat aidosti kehittää ja johtaa ihmisten hyvinvointia ja onnistumista omassa työssään. Marjo uskoo ajattelun ja hyvän tunnelman voimaan, sekä jokaisen omiin vahvuuksiin.

Valmennuksissa hän oivalluttaa havaitsemaan omat ja tiimin vahvuudet sekä konseptoimaan tiimin tai yrityksen tärkeimmät tavoitteet. Hän valmentaa miten jokainen yrityksen työntekijä on tunnelmajohtaja, ja miten jokainen osaltaan vaikuttaa yrityksen menestykseen. Esimiehiä hän auttaa löytämään parhaan esimiestyylin, jaksamaan esimiehen työssä ja lataamaan omia ”esimiehen akkuja”.

Marjo on suosittu ja pidetty valmentaja, jolla on loistavat vuorovaikutus- ja osallistamistaidot sekä rento ja hauska tyyli jutella yleisönsä kanssa. Hevin teorian lisäksi Marjo oivalluttaa ja herättelee valmennettaviaan stand up – komiikan keinoin, jolloin pidempikin koulutus tuntuu enemmän virkistyspäivältä. Marjo luo valmennuksissaan aina hyvää ja rentoa tunnelmaa kohdeyleisönsä mukaan, mikä saa ihmiset oppimaan ja keskustelemaan enemmän yritykselle tärkeistä aiheista.

Marjo on kirjoittanut kaksi kirjaa, joiden oppeja hän hyödyntää myös valmennuksissa: Tunnelmamuotoilu (Talentum Pro, 2016) sekä Tunnelmajohtaja (Alma Talent, 2018). Marjo toimii yritysvalmennusten lisäksi myös uravalmentajana, mikä tekee hänestä vieläkin helpommin lähestyttävän ja inspiroivan valmentajan henkilöstön näkökulmasta. Marjo on hakenut johtamisen syventäviä oppeja mm. Disney Institutesta.

Marjolla on neljä valmentajalisenssiä:

LUONTAISET TAIPUMUKSET™ – lisenssivalmentaja (lisenssi numero 157) – LUONTAISET TAIPUMUKSET™ – Esimiestyylin lisenssivalmentaja (lisenssi numero 30) – TYÖRYHMÄN TAIPUMUKSET™ – lisenssivalmentaja (lisenssi numero 11) – HENKILÖKEMIA™ – lisenssivalmentaja (lisenssi numero 8)

Katso myös Marjo Rantasen keynote puheenvuorot


Marjo Rantanen
Marjo Rantanen
Valmennukset:

Johtaminen, Muutos, Vaikuttaminen, Hyvinvointi, Myynti, Organisaatio, Kehity puhujana

Kielet:

Suomi, Englanti

x
Sivusto käyttää evästeitä. Lue Tietosuoja käytäntömme Hyväksyn