fbpx
Marjo Rantanen Banneri

Marjo Rantanen

Valmentaja (CEO) | Kirjailija | Stand up -koomikko

Marjo Rantanen on tunnelmajohtamiseen erikoistunut lisenssivalmentaja, ammattipuhuja ja tietokirjailija. Marjo uskoo, että hyvä tunnelma on kivijalka, jonka päälle rakennetaan koko yrityksen menestys. Pelkän asiajohtamisen aika on ohi, ihmiset kaipaavat hyvää tunnelmaa niin asiakkaina, yhteistyökumppaneina kuin työntekijöinäkin.

Marjon esikoiskirja Tunnelmamuotoilu (Talentum Pro) ilmestyi keväällä 2016, ja toinen kirja Tunnelmajohtaja (Alma Talent) julkaistiin lokakuussa 2018. Puheenvuoroissaan Marjo Rantanen käsittelee, mitä tunnelmalle tapahtuu, kun tapahtuu ihmiset ja miten tunnelmaa voidaan muotoilla ja johtaa. Hänen mukaansa jokainen yrityksen työntekijä on tunnelmajohtaja, ei vain esimies tai yrityksen johto. Yli kymmenen vuoden liiketoiminnan kehittämisen ja konseptointikokemuksen lisäksi Marjo on hakenut oppia mm. Disney Institutesta.

Marjo Rantanen on myös suosittu stand up- koomikko, ja tuottaa omaa stand up -klubia Helsingissä. Tyyli hänen vitseissään on aina salonkikelpoinen ja asiapitoinen. Tämä kiitelty, innostava ja energinen puhuja tekee mistä tahansa puheenvuorosta todellisen elämyksen komiikan ja stand upin keinoin. Tilaa Marjo, jos haluat nostaa yleisösi tunnelman kattoon.

Ajankohtaisia otsikoita:

Tunnelmamuotoilulla johdat kokemuksia ja hyvinvointia! | Mitä tunnelmalle tapahtuu, kun sinä tulet paikalle? | Tulevaisuuden menestyjä johtaa tunnelmaa! | Sinä olet tunnelmajohtaja!

Katso myös Marjo Rantasen valmennukset.


Marjo Rantanen
Marjo Rantanen

Valmentaja (CEO) | Kirjailija | Stand up -koomikko

Aiheet:

Asenne & Muutos, Hyvinvointi & Terveys, Johtaminen, Kommunikaatio & Vuorovaikutus, Luovuus & Innovaatio, Juontaja & Moderaattori

Avainsanat:

Johtaminen, juontaja, Liiketoiminta, Puhuja, Stand up, Tunnelmajohtaminen, Tunnelmamuotoilu, Työhyvinvointi, Työntekijäkokemus

Kielet:

Suomi, Englanti

x
Sivusto käyttää evästeitä. Lue Tietosuoja käytäntömme Hyväksyn