Koulutamme ja valmennamme yrityksiä ja tiimejä kasvun toimintamalleissa sekä tulevaisuuden tärkeimmissä taidoissa. Tutkimalla maailman nopeimmin kasvavia organisaatioita olemme oppineet mitkä ovat avaimet kasvun kulttuurin luomiseen ja ketterään työskentelyyn.


Tavoitteenamme on antaa työkaluja toimimaan ja kasvamaan nopeasti muuttuvassa ympäristössä sekä taata myös tulevaisuuden kasvu. Työskentelemme maailman parhaiden valmentajien ja kouluttajien kanssa, joten voimme luvata erinomaisen oppimiskokemuksen sinulle ja tiimillesi.

Keskeinen sisältö

Tiimimme työskentelee jatkuvasti maailman johtavien yritysvalmentajien  ja ajatusjohtajien kanssa varmistaaksemme että koulutustemme sisältö on pysyy oleellisena. Palveluihimme kuuluu koulutusten räätälöinti organisaatio- ja tiimikohtaisesti, jotta voimme taata syvän vaikutuksen kaikkiin osallistujiin.


Alansa parhaat valmentajat

Meidän laaja valmentajaverkosto mahdollistaa erilaiset oppimiskokemukset. Valmentajillamme on kattava kokemus eri toimialoista ja erilaisten tiimien kouluttamisesta.  Pystymme löytämään juuri sinulle ja tiimillesi sopivan kouluttajan. Voisi sanoa, että olemme jopa nirsoja valmentajiemme suhteen: meille kelpaa vain parhaat.

Toiminnallisuus

Oppimisessa on kyse ymmärtämisestä, mutta ymmärtämistäin enemmän me uskomme toimintaan. Kaikki koulutuksemme sisältävät paljon toiminnallisuutta: tiimitöitä, työkauja ja erilaisia kokeiluita. Varmistamme, että opettamamme asiat pystytään aidosti omaksumaan osaksi päivittäistä työskentelyä. Tavoitteenamme on aidosti pystyä luomaan uusia toimintamalleja.

Nopea tahti

Aika on nykypäivänä todella arvostettu resurssi ja haluamme kunnioittaa sitä. Olemme luoneet koulutuksistamme erittäin tehokkaita ja jokaisen session oppimiskäyrä on erittäin jyrkkä. Lupaamme siis käyttää kaiken annetun ajan tehokkaasti ja näin mahdollistaa nopean muutoksen malleja.

Tutustu meihin lisää palaamalla julkistustilaisuuteemme:

Anssi Rantanen

Anssi Rantanen

MySpeaker Growthin toimitusjohtajana Anssi on johtava kasvuasiantuntijamme. Lisäksi hän toimii valmentajana sekä keynote-puhujana. Anssi on auttanut yli 100 yritystä jalkauttamaan kasvun strategioita tiimeihin, sekä muuttumaan tiimien toimintamalleja ketterämmiksi. Jatkuvan oppimisen kulttuuri, eksperimentointimallit sekä datan hyödyntäminen päätöksenteossa ovat keskeisessä roolissa kasvun mahdollistamiseen. Anssi opettaa miten implementoida systemaattinen kasvu kaiken kokoisissa yrityksissä. Anssilla on käytännön kokemusta niin isoista yrityksistä, kuten Google, Amazon ja Skyscanner kuten pienemmistäkin startupeista. 

 
Leena Räsänen

Leena Räsänen

Growth Consultant & Head of Sales

Frank Muro MySpeaker Growth

Frank Muro

Senior Growth Consultant & Sales

Katri Ramírez-Harmaala

Katri Ramírez-Harmaala

Katri Kaukiainen

Katri Kaukiainen