MySpeaker Of The Year 2022 voittajat

MySpeaker of the Year 2022

MySpeaker of the Year -tunnustuspalkinnot jaettiin ensimmäistä kertaa eri alojen huippupuhujille ja -juontajille, jotka ovat erityisen tärkeitä ja ajankohtaisia juuri nyt tässä muutoksen ajassa. 

Yritysmaailman edelläkävijät, niin yksilöt kuin organisaatiotkin, hyödyntävät  ammattipuhujia ilmaistakseen mainettaan mielipidejohtajana ja vahvistaakseen asiantuntijuutta omassa osaamisessaan. MySpeaker on näköalapaikalla yhteiskunnan ja työelämän ajankohtaisissa trendeissä, jotka ilmenevät kysytyimpien puhujien aiheissa. MySpeaker of the Year -kategoriat ovat valikoituneet organisaatioiden tämän hetkisten tarpeiden ja puhutuimpien teemojen perusteella.  

MySpeaker of the Year 2022 -ehdokkaat olivat korona-aikana tukena yritysten sisäisissä tilaisuuksissa monella tapaa, luomassa yhteisöllisyyden tunnetta ja valamassa uskoa, motivoimassa ja antamassa eväitä jaksamiseen ja hyvinvointiin. Toisaalta puhujia kuultiin liiketoiminnalle elintärkeisiin aiheisiin, kuten kasvun vauhdittamiseen ja tulevaisuuden ennakoimiseen liittyen niin bisneksen kuin henkilöstön näkökulmasta. MySpeaker of the Year 2022 -voittajat kategorioittain:

Tulevaisuuden työ ja taidot – Helena Åhman
Innovaatio ja luovuus – Henri Hyppönen
Yhteisöllisyys ja luottamus – Arman Alizad
Hyvinvoinnin johtaminen – Harri Gustafsberg
Juontaja ja moderaattori – Baba Lybeck
Avoin kategoria – Camilla Tuominen

Videolta näet tallenteen tapahtumasta ja pääset gaala-tunnelmaan vielä jälkikäteenkin!

Helena Åhman MySpeaker Of The Year 2022

Tulevaisuuden työ ja taidot – Helena Åhman

Helenalla on vahva tietämys ihmismielen ymmärtämisestä ja keskusteluälykkyydestä, joiden pohjalta hän on kirjoittanut useita palkittuja kirjoja. Helenan mukaan vuorovaikutustaidoilla on suuri merkitys tulevaisuuden menestystekijänä ja työpsykologian tohtorina hän ymmärtää monipuolisesti organisaatioiden haasteet, jonka keskiössä on ihmismielen ymmärrys.

Lue lisää Helenasta!

Innovaatio ja luovuus – Henri Hyppönen

Luovuus ja teknologia ovat tulevaisuuden ytimessä ja näihin asioihin on paneutunut myös Henri Hyppönen. Henri pohtii ihmisen ja koneen älykkyyden yhdistämistä ja auttaa ymmärtämään mitä kaikkea luovuudesta ja tulevaisuudesta tulisi ottaa huomioon jo tässä hetkessä. Henriä innostaa muun muassa tämän ajan ihmisyyden renessanssi ja se kuinka voimme kehittää yhteistä tulevaisuuttamme, jossa ihmiskunta ja teknologia tukevat toisiaan.

Lue lisää Henristä!

Henri Hyppönen MySpeaker Of The Year 2022 voittaja
Arman Alizad MySpeaker Of The Year 2022 voittaja

Yhteisöllisyys ja luottamus – Arman Alizad

Rohkeus, pelkojen ylittäminen ja vahva tarinankerronta ovat Armanin ydinosaamista. Armanin tarinoiden avulla asiat saavat uutta perspektiiviä ja niiden kautta on mahdollista saada ymmärrystä ympäröivään maailmaan. Armanin suosio perustuu hänen aitoon ja vilpittömään kiinnostukseen ihmisiä ja kohtaloita kohtaan, jotka kerta toisensa jälkeen puhuttelevat kuulijoitaan.

Lue lisää Armanista!

Hyvinvoinnin johtaminen – Harri Gustafsberg

Hyvinvoinnin johtaminen on noussut yhdeksi keskeisimmistä teemoista pandemian aikana ja Harrin erikoistuminen suorituskyvyn parantamiseen hyvinvoinnin keinoin on erityisen relevanttia tässä ajassa. Harrin monipuolinen tausta aina poliisin valmiusyksikkö Karhusta filosofian tohtoriksi takaa kuulijoilleen inspiraatiota, jonka avulla voi nostaa niin yksilön kuin organisaationkin uudelle tasolle. 

Lue lisää Harrista!

Harri Gustafsberg MySpeaker Of The Year 2022 Voittaja
Baba Lybeck MySpeaker Of The Year 2022 Voittaja

Juontaja ja moderaattori – Baba Lybeck

Baba on harvinaislaatuinen lahjakkuus, jolla on vahva tietotaito toimittajan ja uutisankkurin työnsä johdosta. Baba taitaa niin käsikirjoittamisen kuin moninaisen mediakentänkin. Hänen iloinen persoonansa ja innostava esiintyminen lavalla takaa unohtumattoman tapahtuman kaikille. 16 marathonin juosseena, Baba inspiroi kuulijaa myös urheilun, motivaation ja sinnikkyyden osalta innostavan lavapersoonansa lisäksi. 

Lue lisää Babasta!

Avoin kategoria – Camilla Tuominen

Camilla on edelläkävijä tunteiden johtamisen saralla ja siinä kuinka tunteet tulee ottaa huomioon myös työpaikalla. Tunteiden ymmärtäminen on noussut tärkeäksi arvoksi organisaatioissa ja sen avulla on mahdollista saavuttaa niin hyvinvointia kuin kilpailuetuakin. Camillan teemat  kiinnostavat laajaa yleisöä ja hän nauttii suurta suosiota tärkeän asian puolesta puhujana.

Lue lisää Camillasta!

Camilla Tuominen MySpeaker Of The Year 2022 Voittaja

Haluatko lisätietoja edellä mainituista henkilöistä tai kaipaatko lisää ideointia tapahtumiisi liittyen? Autamme mielellämme, ota yhteyttä tästä!