fbpx
Niina Ratsula Banneri

Niina Ratsula

Liiketoiminnan eettisyyden asiantuntija

Niina Ratsula on tutkija, tietokirjailija ja yrittäjä, jonka missiona on edistää kestäviä bisnesetiikan käytäntöjä, oikein toimimisen kulttuuria ja arvojen mukaista johtamista.

Toimitusjohtajien pikapotkut, vallan ja aseman väärinkäyttö, syrjintäväitteet, #metoo, rahanpesuskandaalit, ja lista jatkuu – bisnesetiikan kysymykset ovat edessämme päivittäin. Mitä voisimme oppia näistä ja varmistaa, että oma toimintamme on päivänvalon kestävää?

Näihin kysymyksiin Niina johdattelee kuulijansa tarinankerronnan, yritysmaailman esimerkkien, tutkimustulosten ja vankan käytännön kokemuksen kautta. Niina Ratsula on innostava ja monipuolinen esiintyjä, jonka puheenvuoroista paistaa läpi intohimoinen suhtautuminen aiheeseen. Niina haastaa kuulijansa näkemään yritysetiikan kaikki harmaan sävyt ihmisten päivittäisten tekojen, ei paperille kirjoitettujen julkilausumien kautta.

Niinalla on yli 10 vuoden monipuolinen kokemus kansainvälisistä bisnesetiikan ja compliancen kehittämis- ja johtotehtävistä Nokian ja Kemiran palveluksessa. Syksystä 2018 lähtien Niina on auttanut suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä eettisten ja compliance -käytäntöjen kehittämisessä Code of Conduct Companyn perustajayrittäjänä.

Ajankohtaisia otsikoita:

Eettinen yrityskulttuuri kilpailuetuna | Miten johtajat edistävät (tai tuhoavat) oikein toimimisen kulttuuria? | Oikein toimimisen kulttuuri ja esimerkillä johtaminen | Eettisyys suomalaisessa työelämässä | Ethics at work – how to build culture of integrity?


Nina Ratsula profiili
Niina Ratsula

Liiketoiminnan eettisyyden asiantuntija

Aiheet:

Asenne & Muutos, Johtaminen, Yhteiskunta & Tulevaisuus

Avainsanat:

Arvojen mukainen johtaminen, Arvojohtaminen, Bisnesetiikka, Code of Conduct | Eettiset ohjeet, Eettinen päätöksenteko, Esimerkillä johtaminen, Integriteetti, Oikein toimimisen kulttuuri

Kielet:

Suomi, Englanti

x
Sivusto käyttää evästeitä. Lue Tietosuoja käytäntömme Hyväksyn