fbpx
Pata ja Janne valmennus

Pata Degerman ja Janne Mustonen

Hyvinvointikoulun Löytöretki hyvinvointiin™ –valmennuksissa opit ymmärtämään kaiken olennaisen edistääksesi niin omaa, työyhteisön kuin luonnon hyvinvointia ja voimavaroja. Valmennuksien hyöty: Opit ymmärtämään, pitämään huolta ja edistämään niin itsesi, työyhteisösi kuin meitä ympäröivän luonnon hyvinvointia. Valmennuksien arvo: Energisempää ja tuloksekkaampaa elämää pidempään niin ihmiselle, työyhteisölle kuin luonnolle.

Löytöretki hyvinvointiin™: Kohti hyvinvointia -valmennus on kansankielinen yhden päivän mittainen löytöretki oman hyvinvointisi kulmakiviin. Valmennuksessa saat kuvainnollisesti itsellesi kartan ja kompassin, sekä tietotaidon niiden käyttöön, jotta opit suunnistamaan matkallasi kohti entistäkin parempaa hyvinvointia.

Valmennuksen tavoite on antaa ymmärrettävässä kansankielisessä muodossa perusteltua, sekä helposti pureskeltavaa tietoa mm arkiaktiivisuuden ja palautumisen merkityksestä, mistä osa-alueista hyvä kunto koostuu, sekä miten omia unelmia kannattaa lähteä tavoittelemaan. Kannustaa osallistujia käytännön esimerkkien kautta tekemään onnistuneita valintoja ja parantamaan omaa hyvinvointiaan.

Tälle hyvinvoinnin löytöretkelle sinut ja työyhteisösi johdattelee Pata Degerman ja Janne Mustonen.

Pata Degerman on Suomen ainoa löytöretkeilijä, joka on suunnitellut ja johtanut yli 50 retkikuntaa ja matkaa napa-alueilla, valtakunnallisesti yksi kokeneimpia luennoitsijoita, kouluttajia, joka on valittu Suomessa ensimmäisenä Vuoden Puhujaksi.

Janne Mustonen on hyvinvoinnin moniottelija, Personal trainer, ammattivalmentaja, kokenut liikunta-alan kouluttaja sekä tietokirjailija.


Pata Degerman ja Janne Mustonen kaksi miestä kuvassa
Pata Degerman ja Janne Mustonen
Valmennukset:

Hyvinvointi, Organisaatio

Kielet:

Terveyden valmennukset:

Löytöretki hyvinvointiin™ -valmennukset

Organisaation valmennukset:

Löytöretki hyvinvointiin™ -valmennukset

x
Sivusto käyttää evästeitä. Lue Tietosuoja käytäntömme Hyväksyn