fbpx

Pata Degerman

Löytöretkeilijä

Pata Degerman on Suomen ainoa ammattimainen löytöretkeilijä. Pata on suunnitellut ja johtanut useita retkikuntia jotka ovat vieneet miehen erittäin kylmiin olosuhteisiin napa-alueilla, syvimpiin viidakkoihin maailmassa. Näistä retkikunnista yhdeksän on ollut tutkimattomille alueille. Tämän lisäksi hän on kiivennyt n. 200 vuorta josta 22 ovat olleet ensinousuja (mm. Mt Sisu, Mt Finland ja Mt Suomi Etelämantereella).

Löytöretkien ja eri organisaatioiden suuria projekteja voi monin tavoin verrata toisiinsa. Usein kohdataan tuntemattomia asioita, jolloin tavoitteen saavuttamiseksi tarvitaan uusia toimintatapoja, tiimityötä ja luovaa ajattelua. Pata Degerman antaa konkreettisten ja omakohtaisten sekä hauskasti kerrottujen ja upeasti kuvitettujen esimerkkien kautta kuulijat pääsevät näkemään mahdollisuuksia erilaisille toiminta- ja ajattelumalleille.

Patan ehdoton vahvuus on taito yhdistää kokemuksensa organisaatioiden ja työntekijöiden arkipäivään. Hän on puhunut duunareille kylmässä teollisuushallissa ja pörssiyhtiöiden johtajille kansainvälisissä tilaisuuksissa. Luennon sisältö muokkautuu sulavasti asiakastapahtumiin, johtoryhmän strategiapäivään, henkilökunnan kick-offiin tai isoon yleisötapahtumaan.

Ajankohtaisia otsikoita:

The Uncomfortable truth on Climate Change | Mahdoton tehtävä Mount SISU | Etelämanner -93,0°C | Mentaalinen avautuminen uusille toiminta- ja ajattelumalleille | Syvää yhteistyötä korkeilla vuorilla” | Ilmastonmuutos

Katso myös Pata Degermanin valmennukset yhdessä Janne Mustosen kanssa.


Pata Patrick Degerman profiilikuva
Pata Degerman

Löytöretkeilijä

Aiheet:

Asenne & Muutos, Hyvinvointi & Terveys, Johtaminen, Kommunikaatio & Vuorovaikutus, Luovuus & Innovaatio, Myynti & Markkinointi

Avainsanat:

Ilmastonmuutos, Muutos, Projektinjohtaminen, Tarinankerronta, Tavoitteiden asettaminen, Tiimin rakennus

Kielet:

Suomi, Ruotsi, Englanti

x
Sivusto käyttää evästeitä. Lue Tietosuoja käytäntömme Hyväksyn