fbpx
Perttu Pölönen Banneri

Perttu Pölönen

Keksijä | Futuristi

Perttu Pölönen on keynote puhuja, keksijä, futuristi, säveltäjä ja startup-yrittäjä, joka on voittanut Euroopan suurimman nuorille suunnatun tutkimuskilpailun (EUCYS) ja valmistunut Singularity University -tulevaisuusyliopistosta, joka sijaitsee NASA:n tutkimuskeskuksessa Kaliforniassa.

Perttu on kävelevä esimerkki poikkitieteellisyydestä ja –taiteellisuudesta. Perttu on akateemisesti koulutettu säveltäjä Sibelius-Akatemiasta, mutta on opiskellut myös eksponentiaalisia teknologioita Piilaaksossa.

Perttu Pölönen on työskennellyt disruptioanalyytikkona muutosjohtamiseen erikoistuneelle konsulttiyritykselle ja perustanut NASAlla ollessaan hyväntekeväisyysjärjestön 360ed, joka kehittää opettajankoulutusta Myanmarissa virtuaalitodellisuusteknologiaa käyttäen.

Pertun oma Sävelkello-keksintö on klassinen keksintötarina siitä, kuinka henkilökohtainen haaste voi muuttua kansainvälisesti palkituksi ja patentoiduksi vientituotteeksi.

Suomen päämedioissa Perttua on kutsuttu superälyköksi, neroksi ja pelottomaksi keksijäksi. Perttu Pölönen on nostettu MIT Tech Reviewin 35 Under 35 Innovators in Europe ja NBF:n 25 alle 25 in Nordics -listoille. Vuonna 2014 hänet valittiin luovimmaksi suomalaiseksi Slushissa.

Ajankohtaisia otsikoita:

Disruptio ja eksponentialiset teknologiat | Missä ovat tulevaisuuden mahdollisuudet? | Olemmeko tarpeeksi rohkeita suunnittelemaan koulutusta 5, 10 ja 20 vuoden päähän? | Mitä opettaisin lapselleni, joka ei ole vielä syntynyt? | Uudet tarpeet tulevaisuuden työelämään |  Minkälainen maailma meitä odottaa 10 vuoden päästä?


perttu pölönen profiilikuva edestä
Perttu Pölönen

Keksijä | Futuristi

Aiheet:

Asenne & Muutos, Kasvu & Kehittäminen, Luovuus & Innovaatio, Yhteiskunta & Tulevaisuus, Yrittäjyys, Digitalisaatio & Teknologia, Juontaja & Moderaattori

Avainsanat:

Disruptio, Koulutus, Megatrendit, Teknologia, Tulevaisuuden taidot

Kielet:

Suomi, Englanti

x
Sivusto käyttää evästeitä. Lue Tietosuoja käytäntömme Hyväksyn