Aapo Cederberg - Puhuja

Kyberturvallisuusstrategi ja –analyytikko

Aapo Cederberg on kokenut kyberturvallisuusstrategi ja –analyytikko sekä strateginen huippuosaaja, jolla on kansainvälisen tason asiantuntemus ja ymmärrys hybridivaikuttamisesta sekä sen muodostamista uhkakuvista. Hänellä on myös ainutlaatuinen ymmärrys kyberturvallisuuden ja hybridisodankäynnin monimutkaisuudesta sekä keskinäisriippuvuuksista. Cederberg on toiminut Suomen turvallisuuskomitean pääsihteerinä kuusi vuotta. Eversti evp. Cederbergin aikaisempiin tehtäviin kuului työskentely strategisen suunnittelun johtajana puolustusministeriössä sekä pitkä ura Suomen puolustusvoimissa koti- ja ulkomaantehtävissä.
Hän on myös yksi ensimmäisen Suomen kyberturvallisuusstrategian kirjoittajista. Aapo on tunnettu kyberturvallisuuden puolestapuhuja niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

Aapo Cederberg on myös Fellow Geneven turvallisuuspoliittisen keskuksen (GCSP) Global Fellowship Initiative ohjelmassa. Vuonna 2019 hänet nimitettiin World UAV yhteisön (WUAVF) kyberturvallisuuskomitean puheenjohtajaksi. Vuonna 2019 hänet palkittiin Global Security Industry Alliancen kultainen kilpi -palkinnolla, merkittävästä panostuksesta kansainvälisessä kyberturvallisuudessa. Vuonna 2018 hänet palkittiin myös Cyber ​​Security Nordic -palkinnolla.

Cyberwatch Finland keskittyy kokonaisvaltaisiin kyberturvallisuusstrategioiden ja riskianalyysien laatimiseen sekä niiden pohjalta luotuihin toimintasuunnitelmiin. Strategisen tilannetietoisuuden lisäämiseen ja kybermaailman kehityksen analysointiin käyttäen kehittämiänsä tekoälypohjaisia tietopalveluita, joita syvennetään pimeän- ja syvän verkon analyyseillä DARKSOC™ palvelun avulla. Cyberwatch Finland tuottaa kyberturvallisuuden koulutuksia perus-, lisä ja uudelleen oppimiseen jatkuvan oppimisen mallilla käyttäen helposti muokattavia menetelmiä ja erilaisia ​​mediamuotoja, Cyberwatch Forensic – palveluita unohtamatta.

Teemat: Kyberturvallisuus | Älykäs kaupunki | Kyberturvallisuusstrategia

Aapo Cederberg_Profiilikuva

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Katso myös seuraavat puhujat: