Aki Riihilahti - Puhuja

Toimitusjohtaja

Aki Riihilahti on ammattilaisuransa lopettanut suomalainen entinen jalkapalloilija. Hän pelasi vuodesta 1995 vuoteen 2011 kestäneellä ammattilaisurallaan Suomen lisäksi myös Norjassa, Englannissa, Ruotsissa ja Saksassa. Hän on nykyinen HJK:n toimitusjohtaja. Aki valittiin vaikutusvaltaisen Euroopan seurajoukkueiden liiton (ECA) hallitukseen ja 2017 järjestön varapuheenjohtajaksi. Riihilahdella on myös useita merkittäviä luottamustehtäviä UEFA:ssa.

Puhujana Aki on inspiroiva ja innostava – hän osaa heittäytyä ja siten saa koko yleisön puolelleen. Hän puhuu kokemusten kautta ja jakaa kirkkaita ajatuksiaan kuulijoille mieleenpainuvien tarinoiden kautta. Riihilahti sopii työyhteisölle puhumaan, jotka haluavat tarkastella tiimityötä, ja oivaltaa mikä merkitys on tiimihengellä – ja miten se rakennetaan. Akin puheissa kuullaan hauskoja tarinoita ammattilaisuran eri vaiheilta, luennot ovat todella mukaansa tempaavia ja viihdyttäviäkin. Tiimi ja motivaatio teemojen lisäksi Aki on suosittu puhuja esihenkilöille ja johtajille muutoksesta ja sen johtamisesta.

Teemat: Tiimityö ja voittavan joukkueen perusteet | Motivaatio, asenne ja itsensä johtaminen | Muutosjohtaminen | Itsensä kehittäminen

Aki Riihilahti profiilikuva

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Inspiraatio & Motivaatio | Tiimityö