Aku Varamäki bannerikuvakotisivuille

Aku Varamäki - Puhuja

Työpäivämuotoilija

Aku Varamäki (Workday Designers Oy) on työpäivämuotoilija ja tietokirjailija jonka mukaan työn murroksessa työtä voi ja sitä täytyy muotoilla. Muotoiluajattelu tarjoaa työn murrokseen hedelmällisen lähestymistavan sekä menetelmiä, joiden avulla työtä voi kehittää ihmislähtöisesti, luovasti ja kokeilemalla oppien.

Aku toimii yrityksessään Workday Designersissa työntekijäkokemuksen kehittäjänä. Hän puhuu mielellään sekä työntekijäkokemuksesta ja siihen liittyvistä teemoista kuten oppimisesta, yhteistyöstä tai työn ilosta. Puhujana hän haluaa tarjota työkaluja jokaiselle oman työn kehittämiseen muotoilukeinoin.

Puheenvuoroissaan Aku nivoo tulevaisuusvisiot tiukasti tähän päivään tarjoten kuulijoille tutkimustietoa ja inspiroivia caseja konkreettisten työkalujen lisäksi. Hänet tunnetaan toiveikkaana ja eteenpäin katsovana puhujana, joka kannustaa kuulijoita pieniin arkipäivän muutoksiin.

Työn ilo

Esityksessään työn ilosta Aku kertoo mistä työn iloa voi löytää ja johdattelee osallistujat ilon äärelle muotoilun keinoin. Tervetuloa mukaan iloiseen, osallistavaan puheenvuoroon ja työpajaan!

Yksilön ja yhteisön resilienssi muutoksessa

Nyt jos koskaan tarvitaan resilienssiä! Esityksessä työpäivämuotoilija Aku Varamäki kertoo mikä tekee organisaatioista resilienttejä, miten resilienssi linkittyy työntekijäkokemukseen. Kuulijat saavat välineitä henkilökohtaisen ja työyhteisön resilienssin kehittämiseen. Tästä iloisesta puheesta saat iloa ja inspiraatiota vaikeampienkin aikojen keskelle.

Miten johdan hybridityötä?

Akun puheenvuoro Miten johdan hybridityötä?” vastaa tämän hetken puhuttelevimpiin teemoihin joustavan työkulttuurin luomisesta ja tiimin hyvinvoinnin lisäämisestä.

Referenssit:

”Tarpeeksi kepeä, mutta kuitenkin asiaa”
”Ilo kantavana teemana viritti iloiseen keskusteluun ja muutenkin tuntui läpi päivän.”
– Julkinen sektori

Katso myös Workday Designersin valmennukset:

Osaamismuotoilu – Onko teillä jo ketterästi oppiva organisaatio? 

Johtamismuotoilu – Miten kehität esimiestyötä palveluna?

 

Teemat: Future proof - kuinka tulla tulevaisuuden kestäväksi muotoilijan taidoilla | Design thinking johtajan työkaluna | Hybridityön johtaminen | Työn ilo (ja kuinka sitä voi löytää muotoilun keinoin)

Aku Varamäki_Profiilikuva uusi

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Digitalisaatio & Teknologia | Kasvu & Kehittäminen | Luovuus & Innovaatio | Yhteiskunta & Tulevaisuus