Aku Varamäki

Aku Varamäki - Puhuja

Työpäivämuotoilija

Aku Varamäki (Workday Designers Oy) on työpäivämuotoilija ja tietokirjailija jonka mukaan työn murroksessa työtä voi ja sitä täytyy muotoilla. Muotoiluajattelu tarjoaa työn murrokseen hedelmällisen lähestymistavan sekä menetelmiä, joiden avulla työtä voi kehittää ihmislähtöisesti, luovasti ja kokeilemalla oppien.

 

Aku toimii yrityksessään Workday Designersissa työntekijäkokemuksen kehittäjänä. Hän puhuu mielellään sekä työntekijäkokemuksesta ja siihen liittyvistä teemoista kuten oppimisesta, yhteistyöstä tai työn ilosta. Puhujana hän haluaa tarjota työkaluja jokaiselle oman työn kehittämiseen muotoilukeinoin.

Puheenvuoroissaan Aku nivoo tulevaisuusvisiot tiukasti tähän päivään tarjoten kuulijoille tutkimustietoa ja inspiroivia caseja konkreettisten työkalujen lisäksi. Hänet tunnetaan toiveikkaana ja eteenpäin katsovana puhujana, joka kannustaa kuulijoita pieniin arkipäivän muutoksiin.

 

Akun puheenvuoro ”Miten johdan hybridityötä?” vastaa tämän hetken puhuttelevimpiin teemoihin joustavan työkulttuurin luomisesta ja tiimin hyvinvoinnin lisäämisestä.

 

Esityksessään työn ilosta Aku kertoo mistä työn iloa voi löytää ja johdattelee osallistujat ilon äärelle muotoilun keinoin. Tervetuloa mukaan iloiseen, osallistavaan puheenvuoroon ja työpajaan!

 

Katso myös Workday Designersin valmennukset:

Teemat: Future proof - kuinka tulla tulevaisuuden kestäväksi muotoilijan taidoilla | Design thinking johtajan työkaluna | Hybridityön johtaminen | Työn ilo (ja kuinka sitä voi löytää muotoilun keinoin)

Aku Varamäki

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Digitalisaatio & Teknologia | Kasvu & Kehittäminen | Luovuus & Innovaatio | Yhteiskunta & Tulevaisuus