Alex Nurmi

Alex Nurmen Kokkikoulu - Puhuja

Kokki

Etsitkö osallistavaa ohjelmaa tiimipäiviin tai vuoden tärkeisiin juhliin yhdessä? Haluatko tarjota tiimillesi ikimuistoisen kokemuksen? Kokoa tiimisi yhteen irrottautumaan arjesta ja kokemaan yhdessä uutta! Alex Nurmen Kokkikoulu on yhteisöllisyyttä luova kokonaisuus ja elämys, joka ei unohdu. Kokkikoulu sopii erinomaisesti osaksi virkistyspäiviä, kickoffeja ja muita vuoden tärkeitä juhlia.

Ravintolakokiksi valmistunut Alex Nurmi on keittänyt uransa aikana itselleen monia titteleitä: Tv-kokki, food stylisti, ruokakonsultti, ruokatuottaja, keittokirjailija sekä food designer. Ravintolan keittiöt, catering keikat, kokkikoulujen vedot, reseptien suunnittelu, ruokakuvausten- sekä mainosvideoiden tekeminen on kuulunut kiireisen perheen isän arkeen jo vuosien ajan.

Alexin kokkikoulussa vieraat saavat rauhallisen sekä selkeän opetuksen illan ruoasta ja heidän on helppo valmistaa reseptin mukainen menu kokonaisuus Alexin johdolla.

Alex on työskennellyt 17 vuotta tv:ssä ja tuottanut yli 3000 jaksoa ruokaohjelmaa, joten hän tietää miten kameran edessä pitää työskennellä, jotta kotikokin on helppo seurata kokkailua ja saada vinkkejä itselleen.

Alexin ruokafilosofiaan kuuluu makujen raikkaus sekä terveellisyys.

Teemat:

Kokkikoulu

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Elämykset

Katso myös seuraavat puhujat: