Alf-Rehn-Banneri

Alf Rehn - Puhuja

Professori

Alf Rehn on innovaation, designin, ja johtamisen professori University of Southern Denmark:issa, ja tämän lisäksi kansainvälisesti arvostettu ajattelija ja strateginen neuvonantaja. Rehn on kirjoittanut useita menestyneitä kirjoja, ja pitänyt noin 1000 keynote-puheenvuoroa, kaikkialla maailmassa – Pohjois-Korea mukaanlukien.

Hänen puheenvuorot ovat saaneet suitsutusta niin ravistelevasta sisällöstään kuin näyttävästä ja usein myös humoristisesta tyylistään, ja hän on tunnettu tavasta jolla hän yhdistelee uusinta akateemista tietämystä ja syvää käytännön kokemusta.

Times -lehti on myös noteerannut Rehnin saavutukset ja tällä hetkellä Alf Rehn on ainoa suomalainen, joka on päässyt Thinkers 50 listalle mukaan tulevaisuuden bisnesajattelijoiden joukkoon.

Katso myös  Alf:n 2020 julkaistu kirja; Johtajuuden ristiriidat – Alf Rehn.

”Meille valehdellaan johtajuudesta. Se esitellään selkeänä ja yksinkertaisena toimena maailmassa, jossa reseptien toimivuuteen voi luottaa, vaikka oikeasti se on vaikeaa tasapainoilua hämyisessä maailmassa.

Tämä kirja ei vedä mutkia suoriksi vaan paneutuu johtajuuden ristiriitoihin: niihin usein mahdottomiin vaatimuksiin, joihin nykyjohtajat törmäävät. Miten johtaa tehokkaasti ja sydämellä kun pitäisi olla yhtä aikaa luja visionääri ja näkymätön tsemppaaja, tiimipelaaja ja oman tiensä kulkija?”

 

Alfin kysytyimmät puheenvuorot:

Kitka, haasteet, ja luovuuden kulttuurit
Mistä tunnistaa hyvän luovan kulttuurin? Onko se sellainen missä kaikki hymyilee ja taputtaa käsiään uusille ideoille, tai sellainen missä ideoita kyseenalaistetaan ja kritisoidaan? Puheenvuorossaan professori Alf Rehn haastaa meidän ideoita siitä mikä aidosti määrittelee luovan tiimin, organisaation, ja kulttuurin, ja puhuu siitä miksi vastarannankiiskejä tarvitaan, miksi moninaisuus on kriittisen tärkeää, ja miten riittämätön reflektointi luovuudesta voi sokaista meidät. Käyttäen esimerkkejä niin vallankumouksellisista muutoksista kuin luovan työn arkipäivästä, Alf kannustaa näkemään luovuuden jonain suurempana kuin hassuna pikku leikkinä.

Johtaminen eilen, tänään, huomenna – ja kaukana tulevaisuudessa
Johtajuudesta puhutaan paljon, ja siitä luvataan vielä enemmän. Ennen kaikkea luvataan että se on kovasti muuttumassa, tänään ja etenkin huomenna. Puheenvuorossaan professori Alf Rehn antaa toisen näkökulman tähän, ja argumentoi että kiinnostavin asia johtajuudessa on siinä että sen ristiriidat ja sen keskeisin linja pysyy – samalla kuin uudet teknologiat vaativat uutta ajattelua siitä mitä johtajat oikeasti tekevät. Tulevaisuuden johtaja on samalla kyborgi kuin hyvin tuttu ja turvallinen hahmo, ja tämä paradoksi on keskeistä jos haluaa menestyä – tänään ja tulevaisuudessa.

Innovaatio ja luovuus – hikeä, verta, kyyneliä, ja ristiselän vaivoja
Sanovat, pentele, että luovuus ja innovaatio on pelkkää hupia ja kivoja kokkareita. Valetta kaikki tyynni. Luova työ on kovaa puurtamista, ja luovuutta kehitetään kuin lihaskuntoa – tekemällä epämukavia liikkeitä haastavilla suureilla monta kerta viikossa, jatkuvasti. Puheenvuorossaan professori Alf Rehn avaa uusia ovia mitä tulee innovaatio- ja luovuusajatteluun, keskittymällä kovaan työhön, hyviin työkaluihin, luovuuden tilaan, ja sen jälkipyykkeihin. Tämä ei ehkä ole maailman kepein luento luovasta työstä ja siitä mitä innovointi vaatii, mutta se voi hyvinkin olla maailman rehellisin.

 

Muuttuva Maailma artikkeli – Alf Rehn:

Muuttuva maailma – Kriiseissä johtajuus näyttäytyy vahvimmillaan – Alf Rehn

 

Lue myös artikkeli:

Keynote on seikkailu – Alf Rehn

Teemat: Radikaali luovuus ja luova työ | Innovatiivisten, luovien kulttuurien uho, nousu, ja tuho | Johtamisen haasteet ja ristiriidat | Tulevaisuus, johtajuus, ja tulevaisuuden johtajuus | Ajattelun algoritmit, ansat, ja autuus

Alf Rehn

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Johtaminen | Luovuus & Innovaatio | Strategia | Yhteiskunta & Tulevaisuus | Yrittäjyys