Alf-Rehn-Banneri

Alf Rehn - Puhuja

Professori

Alf Rehn on innovaation, designin, ja johtamisen professori University of Southern Denmark:issa, ja tämän lisäksi kansainvälisesti arvostettu ajattelija ja strateginen neuvonantaja. Rehn on kirjoittanut useita menestyneitä kirjoja, ja pitänyt noin 1000 keynote-puheenvuoroa, kaikkialla maailmassa – Pohjois-Korea mukaanlukien.

Hänen puheenvuorot ovat saaneet suitsutusta niin ravistelevasta sisällöstään kuin näyttävästä ja usein myös humoristisesta tyylistään, ja hän on tunnettu tavasta jolla hän yhdistelee uusinta akateemista tietämystä ja syvää käytännön kokemusta.

Times -lehti on myös noteerannut Rehnin saavutukset ja tällä hetkellä Alf Rehn on ainoa suomalainen, joka on päässyt Thinkers 50 listalle mukaan tulevaisuuden bisnesajattelijoiden joukkoon.

Katso myös  Alf:n 2020 julkaistu kirja; Johtajuuden ristiriidat – Alf Rehn.

”Meille valehdellaan johtajuudesta. Se esitellään selkeänä ja yksinkertaisena toimena maailmassa, jossa reseptien toimivuuteen voi luottaa, vaikka oikeasti se on vaikeaa tasapainoilua hämyisessä maailmassa.

Tämä kirja ei vedä mutkia suoriksi vaan paneutuu johtajuuden ristiriitoihin: niihin usein mahdottomiin vaatimuksiin, joihin nykyjohtajat törmäävät. Miten johtaa tehokkaasti ja sydämellä kun pitäisi olla yhtä aikaa luja visionääri ja näkymätön tsemppaaja, tiimipelaaja ja oman tiensä kulkija?”

 

Muuttuva Maailma artikkeli – Alf Rehn:

Muuttuva maailma – Kriiseissä johtajuus näyttäytyy vahvimmillaan – Alf Rehn

 

Lue myös artikkeli:

Keynote on seikkailu – Alf Rehn

Teemat: Innovaatiokulttuurien uho ja tuho | Johtajuuden ristiriidat | Tulevaisuusajattelun vaikeus ja tärkeys | Radikaalin ajattelun taito

Alf Rehn

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Johtaminen | Luovuus & Innovaatio | Strategia | Yhteiskunta & Tulevaisuus | Yrittäjyys