Andre Noel Chaker Banneri

André Noël Chaker - Puhuja

Kirjailija | Lakimies

André Noël Chaker, positiivisesti ainutlaatuinen puhuja, on kanadalaissyntyinen juristi, entinen Veikkauksen johtaja sekä teknologian ja urheilubisneksen moniottelija. Kahdenkymmenenviiden Suomessa vietetyn vuoden kuluessa hänestä on kuoriutunut esiin myös ”bisnesantropologi”.

André luennoi muun muassa menestyskirjansa teeman ”The Finnish Miraclen” pohjalta suomalaisuuden ja liike-elämän menestyksen yhteydestä ja siitä, kuinka omaperäiset kansalliset arvot ja toimintatavat ovat antaneet Suomelle kilpailuedun. André on seurannut suomalaista tekemistä tarkalla silmällä, eikä unohda puheissaan kehityskohteitammekaan.

Kuulijat liike-elämän, kulttuurin, urheilun ja politiikan huippunimiä myöten ovat kiittäneet ja ylistäneet Andréta haltioissaan sekä puhuttelevasta sisällöstä että karismaattisesta esiintymisestä. André Noël Chaker on puhuja, joka saa yleisönsä innostumaan, nauramaan ja joskus jopa laulamaan!

André Noël Chaker on ainut puhuja Suomessa, joka on valittu vuoden Puhujaksi 2012 että 2014. Sen seurauksena, hän on ollut yksi Suomen myydyimpiä puhujia viimeisten kolmen vuoden aikana. Hän on pitänyt yli 500 tilaisuutta Suomessa ja ulkomailla.

Katso myös Andrén valmennukset:

Retorikas Retriitti – Opi Retorikkaaksi

Retorikas Koulu (2 x 0,5 päivää)

Retorikas Coaching (3 sessiota)

Chaker, Ketonen & Ravattinen: Retorikas ja karismaattinen vaikuttaja (5.2.2020)

 

Lue myös:

André Noël Chaker – Positiivisesti ainutlaatuinen puhuja

Teemat: The Finnish Miracle | Pako jumilompolosta | Opi retorikkaaksi

Andre Noel Chaker

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Johtaminen | Juontaja & Moderaattori | Kommunikaatio & Vuorovaikutus | Yrittäjyys