Anna-Lunden-Cover-1.jpg

Anna Lundén - Puhuja

Liikkeenjohdon Strategiakonsultti

Anna Lunden analyyttinen strategi, joka rohkeasti haastaa perinteisiä ajatusmalleja. Anna uskoo intohimolla huomisen klassikoihin, johdonmukaisesti johdettuihin yrityksiin, ja arvopohjaisiin brändeihin, joille kvartaali on 25 vuotta ennemmin kuin 3 kuukautta.

Puheenvuoroissaan Lundén korostaa asemoinnin ja arvolupauksen merkitystä yritysten strategisessa suunnittelussa erityisesti hallitustasolla, mutta myös koko henkilöstön näkökulmasta. Annalla on palava halu saada yritykset kehittymään; oivaltamaan omat vahvuutensa, katsomalla tulevaisuuteen ja erottumaan disruption keskellä kilpailukentästä.

Anna Lunden on asiakaslähtöisen liiketoiminnan sekä premium-liiketoiminnan ammattilainen. Hän on monikansallisten pörssiyritysten kasvatti, jolla on perheyrittäjän juuret ja sydän. Hyvä yhdistelmä elinikäistä oppia perheyrityksistä ja monipuolista kokemusta monikansallisten yritysten toiminnasta Suomessa. Laaja-alaisen kokemuksen kautta Anna toimii nykyään yrittäjien ja muiden liiketoiminnanvetäjien tukena, auttaen heitä löytämään liiketoimintansa asemoinnin markkinoilla.

Teemat: ”Asemointi hallitusjäsenten vastuulla” (tai käänteisesti: ”Miksi brändi ei ole vain markkinointiosaston asia?” | ”Peiliin katsomisen paikka: Tuotanko lisäarvoa?” | ”Premium voi maksaa vähän, muttei ole koskaan halpaa"

Anna Lundén

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Johtaminen | Kasvu & Kehittäminen | Myynti & Markkinointi | Yrittäjyys