Annastiina Hintsa - Puhuja

Toimitusjohtaja | Yrittäjä

Annastiina Hintsa on uransa aikana tarkkaan seurannut – ja myös kokenut – tiiviisti kestävän suorituskyvyn haasteita epävarmassa, korkeapaineisessa ja nopeatempoisessa globaalissa kontekstissa.

Ylimmän johdon konsultoinnissa työskentelevä ja burnoutin kokenut Annastiina kohtasi syvällisiä kysymyksiä tasapainosta ja merkityksestä. Hän löysi vastaukset muutoksesta, joka sisälsi 250 kilometrin (155 mailin) ​​ultrakisojen juoksemisen autiomaassa. Vuosia myöhemmin hän liittyi Hintsa Performanceen yrittäjänä, joka auttoi ihmisiä avaamaan merkityksellisen elämän ja kestävän korkean suorituskyvyn.

Annastiina Hintsan asiakaskuntaan on kuulunut niin Formula 1 -kuljettajia ja Guatemalan maaseudun naisyrittäjiä kuin huipputoimitusjohtajia ja johtavia poliitikkoja. Hän puhuu ja johtaa työpajoja ympäri maailmaa, mukaan lukien Hintsa Performance -istunnon isännöinti World Economic Forumin vuosikokouksessa Davosissa 2018.

Annastiinaa kiinnostaa erityisesti yritysten ja yksityishenkilöiden menestyminen neljännessä teollisessa vallankumouksessa, naisten ja milleniaalien rooli työn tulevaisuuden muovaamisessa sekä hyvinvoinnin liiketaloudellinen peruste. Ennen tuloaan Hintsa Performanceen päätoimisesti vuonna 2016, Annastiina työskenteli liikkeenjohdon konsultoinnin ja talouskehityksen parissa.

McKinsey & Companyn sitouttamispäällikkönä 2011–2015 hän keskittyi strategiaan, organisaatiomuutokseen sekä julkiseen ja sosiaaliseen sektoriin. Annastiina työskenteli myös kolme vuotta Latinalaisessa Amerikassa ja Afrikassa naispuolisten mikroyrittäjien parissa.

Annastiina Hintsalla on kaksi maisterin tutkintoa taloustieteessä ja kansainvälisessä johtamisessa ja hän on tohtoriopiskelija Aalto-yliopiston kauppatieteiden laitoksella.

Vapaa-ajallaan Annastiina nauttii ulkoilusta. Hän haluaa haastaa itsensä ja oli ensimmäinen suomalainen, joka suoritti 4Deserts 1000 km ultrajuoksusarjan. Hänen varaurasuunnitelmansa on jäädä eläkkeelle trooppiselle saarelle ja hyödyntää sukellusmestarin ja joogaopettajan pätevyyttään. Hän haaveilee myös salaa, että jonain päivänä hän taas ottaa viulunsa käteensä.

Annastiina voi pitää pääpuheenvuoronsa seuraavilla kielillä: suomi (äidinkieli), englanti (sujuva), espanja (sujuva), ranska (keskustelu), ruotsi (keskustelukieli), saksa (perus)

Teemat: Business Case for Wellbeing – Miksi työntekijöiden terveys ja hyvinvointi ovat ratkaisevan tärkeitä yritysten tulevaisuuden kilpailukyvylle | Johtajuus epävarmuudessa – Mitä voimme oppia menneestä kriisistä itsemme ja muiden johtamisesta | Inhimillisesti digitaalinen – Kuinka kehittää ihmisen keskeisiä taitoja nopean digitalisaation ja tekoälyn aikakaudella | Lepo ja joustavuus – Kiinnityskyvyn rakentaminen "niska ylös ja niska alaspäin" hyödyntäen korkean suorituskyvyn urheilusta ja organisoinnista saatuja kokemuksia | Mitä naisilla ja milleniaaleilla on sanottavaa työn ja johtajuuden tulevaisuudesta ja miksi meidän pitäisi kuunnella heitä | Tasapainotuslaki – Tutkimme korkean suorituskyvyn, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja onnellisuuden välistä suhdetta

Annastiina Hintsa profiilikuva

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Hyvinvointi & Terveys | Johtaminen