fbpx
Anssi Rantanen Banneri

Anssi Rantanen

NBF Speaker Contest Voittaja

Anssi Rantanen on vuoden 2019 Nordic Business Forum Speaker Contestin voittaja.

Anssi oppi työskenneltyään Googlella kasvukonsulttina, miten yksi maailman nopeiten kasvavista yrityksistä systemaattisesti mahdollistaa kasvuaan. Anssilla on ainutlaatuinen ymmärrys yritysten kasvattamisen tulevaisuudesta. Tehtyään tiiviisti töitä 40+ suomalaisen organisaation kanssa (startupeista pörssiyrityksiin), Anssi sai laaja-alaisen ymmärryksen Suomen myynti- ja markkinointiosaamisesta.

Anssi Rantanen uskoo siihen, että voittavat yritykset painottavat tulevaisuudessa oppimista ja itseohjautuvuutta.  Hän on huomannut, että monelta suomalaiselta yritykseltä puuttuu riskinottokyky. Ei voida eikä haluta kokeilla uusia asioita ja koetaan epäonnistuminen huonona asiana. ”100 000 henkilön Googlella esimerkiksi riskinotto on palkittu asia ja siellä kehotetaan yritteliäisyyteen. Siellä oppiminen ja uusien asioiden vaaliminen ovat tärkeitä, kun taas isoissa suomalaisissa organisaatioissa ei vielä ole samanlaista oppimisen kulttuuria,” Rantanen toteaa.

Tänä päivänä Anssi toimii Growth Tribe -koulutusyrityksen maajohtajana. Growth Tribe on Euroopan ensimmäinen ja paras kasvuakatemia. Aiempi työkokemus on antanut Anssille vahvan käsityksen tulevaisuuden tavasta toimia ja kasvattaa yrityksiä. Anssi Rantanen puhuu kasvukulttuurista ja -markkinoinnista sekä siitä, miten yritys voi maksimoida kasvuaan.

“Best presentation ever: @anssialeksi building a live business experiment w/ a 4:00 min countdown in front of 7,655 people! Wow, spectacular! Now on to change the company culture to give these experiments more clout in your organization. #NBForum2019” – Alex Osterwalder

Suositut otsikot: Kasvun tiede massoille | The Mad Scientist of Growth, Growth Hacking — the what, the how, the why?

Anssi Rantanen profiili

Anssi Rantanen

NBF Speaker Contest Voittaja

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Johtaminen | Kasvu & Kehittäminen | Myynti & Markkinointi | Yrittäjyys