fbpx
Anssi Rantanen Banneri

Anssi Rantanen

Kasvun asiantuntija, Yrittäjä, Growth Triben maajohtaja

Anssi Rantanen on yrittäjä, ex-googlelainen ja strategi, joka nousi yhdeksi suomalaisen liike-elämän kysytyimmistä puhujista voitettuaan Nordic Business Forum -tapahtuman puhujakilpailun keväällä 2019.

Uransa aikana Anssi on tutkinut ja saanut kokea, kuinka maailman parhaat organisaatiot toimivat niin myynnin, markkinoinnin kuin tiimihengen ja johtamisen pelikentällä. Hän jakaa oppejaan yleisöille inspiroivasti, yhdistäen tutkimansa sekä kokemansa asiat kokonaisuudeksi, josta yleisö saa konkreettisia välineitä oman työnsä ja osaamisensa kehittämiseen.

Työskennellessään Googlella Anssi pääsi kokemaan, kuinka jättimäinenkin organisaatio voi olla aidosti ketterä, innovoida ja viedä parhaat ideat menestyksekkäästi käytäntöön. Googlella vietetyn kolmen vuoden jälkeen Anssi huomasi kaipaavansa työltään jotakin vielä enemmän. Hän halusi päästä auttamaan yrityksiä kokonaisvaltaisemmin sekä syvemmin ja siirtyi Euroopan ensimmäisen kasvuakatemia Growth Triben Suomen maajohtajaksi. Urallaan hän on auttanut satoja yrityksiä kehittämään kasvustrategian ja jalkauttamaan sen menestyksekkäästi käytäntöön. Anssi avaa teemojaan omakohtaisten kokemusten, tutkitun tiedon ja tunnettujen yritysten esimerkkitarinoiden kautta.


”Mun tehtävä on tutkia ja analysoida mitä maailman nopeimmin kasvavat yritykset tekevät eri tavalla ja opettaa niitä asioita teille!


Anssi uskoo, että jokaisella yrityksellä on mahdollisuus viedä asioita skaalautuvasti eteenpäin, kasvaa ja toteuttaa visioitaan, kunhan käytännön tekeminen tukee tavoitteita ja uskalletaan haastaa totuttua tapaa toimia. Silloin kokeilukulttuuri, ketteryys ja jatkuva oppiminen astuvat kuvaan. Puheenvuoroissaan ja valmennuksissaan Anssi antaa kuulijalle työkalut, joilla nämä kasvun tekijät viedään onnistuneesti käytäntöön ja osaksi jokapäiväistä työskentelyä. Tapa, jolla Anssi yhdistää näkemyksensä tulevaisuudesta ymmärrykseen skaalautuvan kasvun tekijöistä, teknologian hyödyntämisestä ja ihmisyydestä, herättää yksilöt, tiimit ja yritykset katsomaan omaa potentiaaliaan uudesta näkökulmasta. Anssi rohkaisee kuulijaa määrittelemään oman käsityksensä utopiasta, kokeilemaan rohkeasti, päättämään ketterästi ja oppimaan jatkuvasti.

“On our way from a traditional broadcaster to a streaming video provider, it is essential to get a world class inspiration and practical tips and tactics on how to drive our transformation. Anssi and his speeches are full of energy, and his message is extremely strong, applicable and important. His speeches really wake you up and positively brainwash you. If you want your organisation to move to the next level, call for Anssi!”

 

Katso myös Anssin valmennus: The Future of Growth

Lue artikkeli:

Anssi Rantanen – Kasvun asiantuntija

Anssin videoluentosarja; Boost: 

Anssi Rantanen

Teemat: Mitä voimme oppia maailman parhailta tiimeiltä? | Mitä maailman parhaat myyntitiimit tekevät eri tavalla? | Oman impaktin moninkertaistaminen | Mitä voimme oppia valtavan menestyksen saavuttaneista itsensä johtamisesta? | Jatkuva kasvu | Innovoinnin tulevaisuus: dataohjautuvaa eksperimentointia |

Anssi Rantanen profiili

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Johtaminen | Kasvu & Kehittäminen | Myynti & Markkinointi | Yrittäjyys