fbpx
Anssi Rantanen Banneri

Anssi Rantanen

NBF Speaker Contest Voittaja

Anssi Rantanen on yrittäjä, ex-googlelainen ja strategi, joka voitti keväällä 2019 Nordic Business Forum -tapahtuman puhujakilpailun. Hänestä tuli ensimmäinen Suomalainen keynote-puhuja Nordic Business Forumin lavalla viiteen vuoteen.

Esiintymisellään Nordic Business Forumin tapahtumassa 7600+ ihmiselle, Anssi keräsi 13:sta kansainvälisestä puhujasta neljänneksi parhaat pisteet ja oli siten eniten pisteitä saanut miespuhuja.

Puhujana Anssi Rantanen on tunnettu kyvystään ymmärtää, miten maailman nopeimmin kasvavat yritykset systematisoivat kasvuaan. Esimerkkeinä käytetyt yritykset ovat taanneet kasvun eksperimentoinnilla, innovaatiotyöskentelyllä sekä palveluiden ja tuotteiden skaalauksella.   Esimerkkeinä kasvusta Anssi käyttää niin pienempiä yrityksiä kuin nimekkäitä yrityksiä, kuten Google, Amazon, Skyscanner.

Kolmen vuoden ura Googlella tarjosi Anssille ainutlaatuisen paikan seurata teknologiajätin sekä eksponentiaalista kehitystä että työntekijöiden yrittäjähenkisyyden ja kokeilukulttuurin mahdollistamista. Aiempien kokemuksien myötä Anssilla on harvinainen yhdistelmä teknologiaoptimismia ja ihmisymmärrystä.

Nykyään Anssi Rantanen toimii Growth Tribe -koulutusyrityksen maajohtajana. Growth Tribe on Euroopan ensimmäinen ja suurin kasvuakatemia.

“Best presentation ever: @anssialeksi building a live business experiment w/ a 4:00 min countdown in front of 7,655 people! Wow, spectacular! Now on to change the company culture to give these experiments more clout in your organization. #NBForum2019” – Alex Osterwalder

Katso myös Anssin valmennus: The Future of Growth

 

Suositut otsikot: The Future of Growth: miten maailman nopeimmin kasvavat yritykset systematisoivat kasvunsa? | Kokeilukulttuuri - kaikki puhuu siitä, mutta miten se oikeasti rakennetaan? | Innovoinnin tulevaisuus: dataohjautuvaa eksperimentointia | Psykologinen turvallisuus, “fail fast” -kulttuuri, epäonnistumisten mittaaminen ja muut tiimityöskentelyn parhaat käytännöt Piilaaksosta

Anssi Rantanen profiili

Anssi Rantanen

NBF Speaker Contest Voittaja

    Lähetä kysely:

    Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

    Aihealueet:

    Johtaminen | Kasvu & Kehittäminen | Myynti & Markkinointi | Yrittäjyys