Anssi Rantanen Banneri

Anssi Rantanen - Puhuja

Kasvun asiantuntija, Yrittäjä, MySpeaker Growth toimitusjohtaja

Anssi Rantanen on yrittäjä, ex-googlelainen ja kasvustrategi, joka nousi yhdeksi suomalaisen liike-elämän kysytyimmistä puhujista voitettuaan Nordic Business Forum -tapahtuman puhujakilpailun keväällä 2019. Uransa aikana Anssi on tutkinut ja saanut kokea, kuinka maailman parhaat organisaatiot toimivat niin myynnin, markkinoinnin kuin tiimihengen ja johtamisen pelikentällä. Hän jakaa oppejaan yleisöille inspiroivasti, yhdistäen tutkitun tiedon ja omakohtaiset tarinat kokonaisuudeksi, josta yleisö saa konkreettisia välineitä oman työnsä ja osaamisensa kehittämiseen.

Anssin kysytyimmät puheenvuorot vastaavat suoraan tämän hetken pinnalla oleviin kysymyksiin: Kuinka johtaa itseään ja onnistua työssä tulevaisuudessa? Miten kasvun ajattelutapa auttaa epävarmuuden keskellä? Entä mitä voimme oppia maailman parhailta tiimeiltä ja kuinka viedä opit käytäntöön omaan tekemiseemme?

Anssi puhuu yleisöille tulevaisuuden tärkeimmistä metataidoista; oppimaan oppimisesta, kasvun ajattelutavasta ja tulevaisuuden työelämätaidoista. Hän antaa kuulijalle konkreettisia neuvoja siihen, kuinka organisaatioissa mahdollistetaan kasvua tukevan kulttuurin luominen ja herättää pohtimaan omia toimintapojaan sekä sitä, mitä voi tehdä paremmin ja miten.

Puhujana Anssi on innostava, asiantunteva ja pitää yleisön otteessaan. Tapa, jolla Anssi yhdistää näkemyksensä tulevaisuudesta ymmärrykseen skaalautuvan kasvun tekijöistä, teknologian hyödyntämisestä ja ihmisyydestä, herättää yksilöt, tiimit ja yritykset katsomaan omaa potentiaaliaan uudesta näkökulmasta. Anssi rohkaiseekin jokaista kokeilemaan rohkeasti, päättämään ketterästi ja oppimaan jatkuvasti.

“On our way from a traditional broadcaster to a streaming video provider, it is essential to get a world class inspiration and practical tips and tactics on how to drive our transformation. Anssi and his speeches are full of energy, and his message is extremely strong, applicable and important. His speeches really wake you up and positively brainwash you. If you want your organisation to move to the next level, call for Anssi!”

 

Katso myös Anssin valmennus: The Future of Growth

Teemat: Työssä onnistuminen tulevaisuudessa ja itsensä kehittäminen | Miten voin hyötyä vastoinkäymisistä ja epävarmasta tulevaisuudesta? /Mitä voimme oppia maailman parhailta tiimeiltä?  | Mitä maailman parhaat myyntitiimit tekevät eri tavalla? | Mitä voimme oppia valtavan menestyksen saavuttaneista itsensä johtamisesta? | Mitä maailman parhaat myyntitiimit tekevät eri tavalla? | Oman impaktin moninkertaistaminen

Anssi Rantanen profiili

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Johtaminen | Kasvu & Kehittäminen | Myynti & Markkinointi | Strategia | Tiimityö | Yrittäjyys | Yrityskulttuuri