ANssi vanjoki

Anssi Vanjoki - Puhuja

Monitoimija

Laaja kansainvälinen kokemus menestyneenä yritysjohtajana, kasvuyrityssijoittajana, LUT Yliopiston professorina ja lukuisten yritysten hallituksen puheenjohtajana tekee Anssi Vanjoesta muutoksen asiantuntijan ja väsymättömän monitoimijan.

Hän on suomalainen yritysjohtaja, joka työskenteli pitkään innovaatioympäristössä kansainvälisen 3M yhtiön palveluksessa ja Nokia Oyj:n ylimmässä johdossa. Vanjoki on liikkeenjohdon konsultointipalveluja tuottavan RKBS Oy johtaja ja myös Elisa Oyj:n hallituksen puheenjohtaja.

Vankan globaalin ja monitahoisen kokemuksensa ansiosta Anssi on todella kysytty johdon ja johtoryhmien sparraaja ja innovatiivisen muutosajattelun käynnistäjä.

Erilaisuus, innostus, luovuus, johtajuus ja kyky konkretisoida ideat markkinoitaviksi tarinoiksi digitalisoituneessa taloudessa ovat Vanjoen osaamisen ydintä. ”Hyvistä ja huonoista kokemuksistani, onnistumisistani ja epäonnistumisistani on jalostunut osaamista”, tätä Vanjoki jakaa oivalluttavasti puheissaan ja luennoilla.

Anssi Vanjoki on arvostettu puhuja, muutosajattelun käynnistäjä ja innovatiivinen ajattelija. Hänen globaalin laaja-alaisen osaamisen ja kokemusten myötä hän sparraa johtoryhmiä, sekä luennoi muutosjohtamisesta.

Teemat: Johtajuus & muutosjohtaminen | Innovatiivinen ajattelu | Johtoryhmien ja hallitusten yhteistyö

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Johtaminen | Kansainvälistyminen | Kasvu & Kehittäminen | Ympäristö & Vastuullisuus