Ari-Rämö-Banneri.jpg

Ari Rämö - Puhuja

Yritysjohtaja | Tietokirjailija

Ari Rämö avaa usein esityksessään oman kasvupolkunsa itseään säästämättä: mistä ajatusmalli lähti liikkeelle, mitä virheitä hän on tehnyt, mitä oppinut niistä; mitkä ovat johtamisen tärkeitä päätöksiä ja mikä merkitys arvostavilla kohtaamisilla on jokaisen arjessa. Arvostelemalla tai arvostamalla saadaan aikaan hyvin erilainen lopputulos. Pomon lisäarvo on hyvin pienistä ja helpoista asioita kiinni ja ne voi jokainen oppia, jos vain aidosti haluaa.

Johtamisesta tehdään usein turhan monimutkaista ja jopa matemaattista, jolloin teoriaa on vaikea soveltaa arkeen. Parhaimmillaan johtaminen on kuitenkin hyvin yksinkertaista, silti tuloksekasta.

Ari Rämö on kokenut yritysjohtaja, kirjailija ja luennoitsija, joka on vienyt teoriansa johtamisesta käytäntöön – menestyksekkäästi. Hänen luotsaamansa yritys SICK Oy on omassa sarjassaan sijoittunut sijoille 1-1-1-3-2-2-3-4-2-3 Suomen parhaiden työpaikkojen (Great Place to Work) arvioinnissa.

Teemat: Yksinkertaista johtamista - arvostaen | Yksinkertaista johtamista - arjessa | Yksinkertaista johtamista - käytännön kokemuksia

Ari Rämö

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Johtaminen | Kommunikaatio & Vuorovaikutus