Arman Alizad Banneri

Arman Alizad - Puhuja

Tuottaja | Toimittaja

Arman Alizad, sankaritarinoiden suurfani ja MySpeaker of the Year 2022 -tunnustuspalkinnon voittaja, puhuu omakohtaisten kokemusten kautta elämästä ja jakaa ajatuksia siitä, miten on itse päättänyt elämän kokea ja nähdä. Oman tarinansa myötä hän ottaa esiin monenlaisia käännekohtia, joissa omilla valinnoilla ja asenteella on ollut suuri merkitys tulevaisuuden kehittymiseen.

Arman on selvittänyt suomalaista yhteiskuntaa ja maailman tilaa uusista näkökulmista ja kyseenalaistaa omaksuttuja asenteita ja mielipiteitä. Arman näkee, että nykypäivän keskustelukulttuurin ongelma on se, että ymmärtäminen nähdään hyväksymisenä, joka polarisoi keskusteluja. Kaikkia asioita ei tarvitse hyväksyä, mutta ne pitää pystyä ymmärtämään, sanoo Arman. Luottamus ja ymmärrys luodaan avoimuudella, keskustelemalla ja tekemällä yhdessä.

Arman Alizad haluaa pohtia kuulijoidensa kanssa suvaitsevaisuuden, hyväksymisen ja ymmärryksen välisiä ristiriitoja. Keskiöön nousevat teemat ihminen ihmiselle ja kiitollisuus – tarinat erilaisista kohtaloista ympäri maailmaa. Seikkailunhaluinen Alizad on tullut tunnetuksi palkituista, silmiä avaavista tv-sarjoistaan; Arman ja viimeinen ristiretki, Kill Arman ja Täällä Pohjantähden alla. Kill Arman sarja on myyty yli sataan maahan.

Arman Alizad on taitava ja vaikuttava tarinankertoja. Armania pidetään usein rohkeana, mutta itse hän sanoo, että ei tiedä rohkeudesta mitään, mutta pelosta kaiken. Hänen omat kokemukset ovat auttaneet voittamaan pelon ja menemään kohti omia unelmia.

Hän rohkaisee ihmisiä kohtaamaan omat pelkonsa ja menemään kohti tuntematonta, vaikka se pelottaisi. Rohkeus ei ole pelon puuttumista, vaan tarkoittaa, että jokin asia on pelkoa tärkeämpi.

 

Referenssit:

”Arman on aina kova. Karismaattinen, joka osaa otta yleisönsä. Aina painavaa asiaa joka laittaa miettimään.” – DL Software

”Puhuja on ammattitaitoinen ja vaikuttava esiintyjä. Yleisö tykkäsi!” – STTK ry

”Armanin esitys on juuri päättynyt ja jätti yleisön haukkomaan henkeään. Tämä oli juuri sitä mitä tämän porukan tarvitsi juuri nyt kuulla – jokaiselle tarttui varmaankin hieman eri asia Armanin kertomuksista eniten mieleen, kenelle omaan itseensä uskominen, kenelle kiitollisuus ja kenelle yhteisöllisyys -mutta jokaiselle jotakin.” -Valtori

Teemat: Onko ymmärrys avain kehitykseen? | Jos et tee mitään, unelma on pelkkä toivomus | Pelko - mitä se on?

ARman Alizad

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Inspiraatio & Motivaatio | Luovuus & Innovaatio | Tiimityö | Yhteiskunta & Tulevaisuus