Benjamin Särkkä banneri

Benjamin Särkkä - Puhuja

Hakkeri

Modernin toimintaympäristön uhat ja mahdollisuudet:

Tiivistelmä: Mitä on web3, voiko mobiililaitteella vielä soittaa puheluita ja mikä niiden rooli on tietoturvassa, entä mitkä ovat tietoturvan tuoreimmat trendit ja mistä tietomurrot oikeastaan alkaa ja miten suojautumista tulisi rakentaa?

Benjamin Särkkä avaa käytännön tasolla, konkreettisten esimerkkejen kautta miltä moderni toimintaympäristö näyttää ja mitä siinä pitää ottaa huomioon.

Bio: Benjamin Särkkä on tietoturvaan intohimoisesti suhtautuva hakkeri, joka on perustanut pohjoismaiden suurimman tietoturvatapahtuman Disobeyn, esiintynyt suositussa Team Whack TV-Ohjelmassa ja työskenteele kyberturvallisuus johtajana Loihde Trustissa. Benjamin valittiin vuoden 2020 ICT-Vaikuttajaksi TiVi lehden toimesta perusteluin: ”Särkkä on antanut valkohattuhakkereille kasvot ja tuonut ilmiön laajempaan tietoisuuteen. Hän osaa puhua tietoturvasta ymmärrettävästi ja avata monimutkaisia ilmiöitä laajoille ihmisjoukoille”

Teemat: Uusi Normaali | Miksi Hakkereita tarvitaan | Aktiivinen Puolustus | Kyberturvallisuus ja yksilönsuoja työelämässä

Benjamin Särkkä profiili

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Digitalisaatio & Teknologia | Ympäristö & Vastuullisuus