Dakota Robin

Dakota Robin - Puhuja

Human Connection Champion | D&I & LGBTQ Consultant

Dakota on puoliksi turkkilainen, puoliksi suomalainen transsukupuolinen mies, joka on syntynyt Sveitsissä, mutta kasvanut suomalaisten sotaveteraanien toimesta pienessä Suomen kaupungissa. Hän oli lapsi, joka ei koskaan osannut sopeutua yhteiskunnan rooleihin. Dakota oli erilainen kuin muut, minkä vuoksi hänen täytyi oppia yhteydenpitoon muihin eroista huolimatta. Nämä taidot ovat vieneet häntä eteenpäin menestyksekkäästi koko elämän ajan. Nykypäivän globaaleissa ja kasvavissa työympäristöissä, tiimeissä ja yhteiskunnassa Dakotan opettamat taidot ovat välttämättömiä selviytymisen ja menestymisen kannalta. 

Kova tie antoi Dakotalle mahdollisuuden kehittää emotionaalista tietoisuutta, jonka avulla hän ymmärtää miksi ihmiset tekevät mitä tekevät, ja mitkä tarpeet hallitsevat käyttäytymistämme. Intersektionaalinen identiteetti ja normien ulkopuolella eläminen opettivat Dakotaa luomaan syvemmän yhteyden ympäristöön ja muihin ihmisiin, vieden hänet todellisen  yhteenkuuluvuuden äärelle.

Nykyään Dakota tunnetaan yhtenä ymmärtäväisimmistä, energisimmistä ja innostavimmista puhujista ja kouluttajista, joka jakaa ympärilleen hyvää tahtoa, itseluottamusta ja intohimoa elämään. Hän ei pelkää haastaa yhteiskunnan vanhoja rakenteita ja rikkoa stereotypioita saadakseen kaikki tuntemaan olonsa vapaammaksi ja riittäväksi- juuri sellaisina kuin he ovat.

Nyt omannäköisen elämän sanansaattajana Dakota Robin matkustaa ympäri maailmaa kouluttamassa yrityksiä ja yhteisöjä monimuotoisuudesta, tasa-arvosta, itsetietoisuudesta, inhimillisistä yhteyksistä ja osallisuudesta.

Hänellä on paljon kokemusta työskentelystä eri alojen asiantuntijoiden kanssa kaikkialla Euroopassa, mukaan lukien lääkärit, psykologit, koulut, suuret kansainväliset yritykset, sairaanhoitajat, poliitikot jne.

Dakotan supervoima on ymmärtää, miksi ihmiset tekevät mitä tekevät. Nyt hän käyttää taitojaan rakentamalla ihmissuhteita ja tuomalla ihmisiä yhteen. Positiivisella energialla sekä loputtomalla voimallaan ja vahvuudellaan Dakota haastaa jokaista elämään pelottomasti ja inspiroi kuulijoitaan olemaan juuri sellainen, kuin todella on – yrittämättä sopia joukkoon.

 

Teemat: Erilaisuuden taito - miten kasvattaa häpeästä voimavara, Irti riittämättömyyden tunteesta, Yhteiskunnan syrjivät rakenteet, Miten sopeutua muutokseen, Monimuotoisen työympäristön työkalut , Sukupuoliroolien kirous, Transsukupuolisen asema yhteiskunnassa, Miten joukkoon kuulumisen tunne hallitsee meitä, Miksi me kaikki tavoittelemme vapautta? , Itseinhosta itserakkauteen, Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt

dakota Robin

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Hyvinvointi & Terveys | Johtaminen | Juontaja & Moderaattori | Kasvu & Kehittäminen | Kommunikaatio & Vuorovaikutus | Nuoret | Tiimityö | Yhteiskunta & Tulevaisuus