Eeva-Jaakonsalo-Banneri.jpg

Eeva Jaakonsalo - Puhuja

CEO | Andas Oy

Eeva Jaakonsalolla on 20 vuoden kokemus liikkeenjohdon konsultoinnista ja yritysvalmennuksesta. Hän valmentaa yritysten ylintä johtoa, esimiehiä ja asiantuntijoita ja on kysytty puhuja yrityksissä, asiakastilaisuuksissa sekä seminaareissa. Hän on myös kokenut ja erittäin pidetty fasilitaattori.

Eeva on Andas Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Andas Oy on edelläkävijä Suomessa mindfulnessin ja emotional intelligencen tuomisessa yritysmaailmaan ja niiden yhdistämisessä liiketoiminnan kehittämiseen. Andasin ohjelmat ja työkalut yhdistävät luokkahuoneopetusta ja digitaalisia työkaluja oman harjoittelun kanssa. Andasilla on toinen jalka tukevasti tutkimuksessa ja Andasin valmennukset ja niiden tulokset ovatkin monissa akateemisissa tutkimuksissa validoituja.

Eevan teemat: Stressin pelikentät, Aivot työssä, Menestyvän mielen ABC

Stressin pelikentät on malli, joka kuvaa motivaatiojärjestelmäämme erilaisissa aktiivisuus- ja tunnetiloissa. Pelikentällä on neljä aluetta: uhka, into, palautuminen ja demotivaatio. Uhka ja into ovat ns. hyökkäystilanteita ja palautuminen ja demotivaatio taas vetäytymistilanteita.

Olemme näillä pelikentillä koko ajan sekä työssä että vapaa-ajallamme. Siksi onkin tärkeää ymmärtää, että pelikentät ovat olemassa, jotta voimme pyrkiä liikkumaan eri alueilla tietoisesti sen sijaan, että joko poukkoilemme eri alueelta toiselle tai jäämme liian pitkäksi aikaa jollekin alueelle.

Stressin pelikenttiä voi käyttää itsensä johtamisen apuvälineenä. Sama malli toimii myös esimiestyön työkaluna. Sen avulla voi ottaa puheeksi miltei mitä vain tiimin tai yksilön kanssa: työnjako, kuormitus, aikataulut, tunteet, kommunikaatio. Stressin pelikentät antavat kehykset ja sanaston monelle asialle työyhteisössä.

Katso myös Eevan valmennus: Stressin pelikentät – Miten vähennetään kuormitusta ja rakennetaan menestyvä tiimi?

Teemat: Leading with Dignity | True self-leadership: Mastering the game fields of stress | The power of awareness: Unlocking the potential of mindfulness in leadership

Eeva Jaakonsalo

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Hyvinvointi & Terveys | Johtaminen | Juontaja & Moderaattori | Kasvu & Kehittäminen | Kommunikaatio & Vuorovaikutus | Luovuus & Innovaatio