Elina Ellu Gustafsson banneri

Elina Gustafsson - Puhuja

Nyrkkeilijä | Yrittäjä

Elina Gustafsson on entinen nyrkkeilijä ja nyrkkeilyn euroopanmestari. Elina kertoo puheenvuorossaan elävästi oman tarinansa, josta ei persoonaa puutu. Puheessa on asennetta, luottamusta, pilkettä, rohkeutta, päättäväisyyttä, motivaatiota, itseensä uskomista ja yrittämistä. Tarina ei jätä kylmäksi ja kannustaa kuulijaa omien unelmien toteuttamiseen. Elina Gustafssonin motivoiva puhe johdattaa kuulijan pohtimaan omia tavoitteita, tarkastelemaan tekemisen tasoa, sekä sitä mitä on valmiina tekemään tavoitteidensa eteen. 

Elinan matka voittavaksi nyrkkeilijäksi on vaatinut sisua, periksiantamattomuutta ja lopulta suurimpana kaikesta – kykyä tuntea kuka pohjimmiltaan on ja rohkeutta seurata omaa sydämensä ääntä ja polkuaan. Kestävä menestys vaatii paitsi kovaa työtä ja sisäistä motivaatiota, ennen kaikkea itsensä tuntemista ja oman tekemisensä ja tavoitteiden toteuttamisen omiin käsiinsä ottamista. Tämä puheenvuoro on tiimeille, joissa kaivataan motivaatiota, inspiraatiota ja työkaluja matkalla kohti tavoitteita ja täyden potentiaalin saavuttamista.

Entinen nyrkkeilijä, Euroopan mestarin lajissa voittanut Elina Gustafsson puhuu yleisöille omakohtaisten tarinoidensa kautta tiimityöstä, menestyksestä, periksiantamattomuudesta, oman polun seuraamisesta sekä johtajan ja valmentajan merkityksestä täyden potentiaalin saavuttamiseksi. Elinan uralle on mahtunut paljon käänteentekeviä hetkiä, joiden aikana tehdyt rohkeat valinnat ovat määrittäneet uudestaan uran – ja elämän suunnan. Määrätietoinen ja lujatahtoinen Elina on kulkenut aina periksiantamattomasti kohti tavoitteitaan. Matka on kuitenkin opettanut, että ollakseen aidosti onnellinen ja voidakseen nauttia menestyksestä ja tekemisestään, on pystyttävä seisomaan valintojensa takana ja elettävä omien arvojensa mukaista elämää – täysin omana itsenään.

Elinan motivoiva puheenvuoro korostaa oman itsensä tuntemisen voimaa ja omien rajojen määrittämistä, sekä vastuunottamista omasta elämästään. Tavoitteet on mahdollista saavuttaa, ja unelmat tehdä todeksi, kun on valmis tekemään lujasti töitä, löytämään tukiverkkonsa ja kohtamaan rohkeasti haasteet. Keskellä myrskyäkin, on luotettava omaan sisimpäänsä.

Elinan puheenvuorot levittävät positiivisuutta, valoa, motivaatiota ja inspiraatiota kuulijoilleen, muistuttaen että kaikki on mahdollista ja elämän avaimet omissa käsissä. Elina puhuu kokemuksistaan avoimesti, suoraan ja kääntää koettelemukset voitoksi, antaen kuulijalle peilauspintaa omaan elämään.

Teemat: Minä 2.0: Paras versio itsestäni - miten sitten tulee toimia? | Mitä tapahtuu kun päättää luopua ja valita toisin? | Mitä sydämen kuunteleminen ihan oikeasti tarkoittaa?

Elina Ellu Gustafsson_Profiilikuva

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Hyvinvointi & Terveys | Inspiraatio & Motivaatio | Nuoret