bannerikuvaetusivulle (5)

Emilia Vuorisalmi - Puhuja

Lääkäri | Yrittäjä | Kirjailija

Emilian motivoiva puhe auttaa kuulijaa tukemaan ja rakentamaan kestävää hyvinvointia ja tätä kautta valjastamaan käyttöön täyden potentiaalin. Kestävän hyvinvoinnin rakennuspalikat ovat aina yksilölliset ja niiden äärelle löytää vain omaa sisintään, kehoaan ja mieltään kuuntelemalla. Emilia yhdistää inspiroivissa puheenvuoroissaan oman tarinansa, tieteen, tunteet, sekä toimivat esimerkit ja neuvot, jotka motivoivat löytämään oman tien kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, itsestä ja jaksamisesta huolehtimiseen. Emilia kannustaa kuulijaa kulkemaan rohkeasti ja itseään kuunnellen kohti asioita, jotka ovat merkityksellisiä. Hän antaa luennoillaan kuulijalle konkreettisia neuvoja hyvinvoinnin lisäämiseen ja tätä kautta tavoitteiden saavuttamiseen.

Emilia Vuorisalmi on lääkäri, yrittäjä ja kirjailija, joka puhuu yleisöille kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, luovuuden voimasta, rohkeudesta  ja uskosta omiin unelmiin. Emilia on lääkärin uransa ohella lähtenyt rohkeasti ja määrätietoisesti toteuttamaan omia projektejaan, kirjoittanut kirjan ja päätynyt yllättävienkin polkujen kautta toteuttamaan suurimpia unelmiaan. Matkan varrelle mahtuneet vastoinkäymiset ja koitokset ovat pakottaneet pysähtymään ja hiljentymään, kuuntelemaan omaa sisintään ja löytämään oman voiman sekä tien tasapainoon.  Emilia kannustaa kuulijoitaan kulkemaan rohkeasti ja itseään kuunnellen kohti sitä, mitä aidosti haluaa elämässään tehdä ja mikä tuottaa iloa. Hän antaa luennoillaan kuulijalle konkreettisia neuvoja, kuinka lisätä omaa hyvinvointia ja tätä kautta edesauttaa tavoitteiden saavuttamista.

Emilian motivoiva kokonaisvaltaista ja kestävää hyvinvointia käsittelevä luento syventyy  Emilian 12:ta teesiin kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Emilian 12 teesiä käsittelevät hyvää oloa mieleemme vaikuttavien hyvänolon hormonien lisäämisen kautta. Millä keinoilla lisäät dopamiinia, serotoniinia ja oksitoniinia arkeesi? Näitä hyvän olon rakennuspalikoita ovat mm. merkityksellisyys, luovuus , unelmat, järjestys, arvostus, läsnäolo ja kiitollisuus.

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäksi Emilia puhuu luennollaan ”Rohkeus, vapaus, unelmat” oman tarinansa kautta unelmiin uskomisesta, rohkeudesta, itsensä tuntemisesta ja kuuntelemisesta sekä luovuuden voimasta. Emilian Rakkaus Haltuun -kirjan oikeudet on julkaistu Saksaan, Venäjälle, Puolaan ja Slovakiaan. 

Emilian motivoiva ja inspiroiva puhe on tarina rohkeudesta, unelmiin uskomisesta, läsnäolon voimasta ja oman itsensä kuuntelemisen merkityksestä.

Katso myös Emilian valmennus: Eri hormonityypit työyhteisössä – ota koko potentiaali käyttöön!

Lue Emilia Vuorisalmen artikkeli ”Mielen ja kehon hyvinvointi raskaina aikoina”

Teemat: Rohkeus, Vapaus, Unelmat | Kokonaisvaltainen hyvinvointi | Palautuminen

Emilia Vuorisalmi_Profiilikuva (4)

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Hyvinvointi & Terveys | Johtaminen | Kasvu & Kehittäminen | Kommunikaatio & Vuorovaikutus | Luovuus & Innovaatio