Essi Avellan

Essi Avellan - Puhuja

Master of Wine

Intohimosta uraksi – Kauppatieteilijästä samppanjan sanansaattajaksi.

Essi Avellan on valinnut samppanjanmakuisen urapolun. Opiskeluaikoina syntynyt intohimo viineihin syventyi uraksi ja elämäntavaksi. Tiedonjano johdatteli Essin Suomen ensimmäiseksi Master of Wine –tittelin haltijaksi. Arvostetun tutkinnon myötä avautuivat monet viinimaailman ovet. Rakkaudesta kuplien eleganssiin ja Champagnen kompleksiin maailmaan, Essi erikoistui viinien kuningattareen, samppanjaan. Tänä päivänä maailman johtaviin samppanja-asiantuntijoihin lukeutuva Essi Avellan on kansainvälinen puhuja, kouluttaja, viinituomari, journalisti ja kirjailija.

Essin kupliva puheenvuoro innostaa ponnistamaan kohti intohimosta syntyvää uraa ja kertoo miten naiseus ja suomalaisuus voidaan nostaa voimavaraksi kansainvälisillä markkinoilla. Essin matkassa pääset tutustumaan moninaisiin samppanjan saloihin ja sisäpiirin tarinoihin – samppanjan maistelun kera tai ilman.
Kutsu Essi inspiroimaan tiimiänne hänen uniikeilla urakokemuksillaan, elävöittämään kokouspäivää samppanjakoulutuksen merkeissä tai skoolaamaan samppanjapuheenvuorolla kun on juhlan aika.

Kauppatieteiden maisteri ja Master of Wine Essi Avellan kirjoittaa kotimaassa Kauppalehti Optio, Glorian Ruoka & Viini ja Viinilehti –medioihin. Hän on arvostetun Christie’s World Encyclopedia of Champagne and Sparkling Wines –tietoteoksen kirjoittaja ja kansainvälisen Champagne and Sparkling Wine World Championships –viinikilpailun tuomari. Essin kädenjälki näkyy myös kuplivassa Grand Champagne Helsinki –tapahtumassa.

Teemat: Urasta intohimoksi | Naisten kädenjälki Champagnessa -tasting | Samppanja - juhlajuomasta gastronomiseksi moniottelijaksi | Samppanjan trendit

Essi Avellan

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Hyvinvointi & Terveys | Juontaja & Moderaattori | Kommunikaatio & Vuorovaikutus | Yrittäjyys