Eveliina Salonen - Puhuja

Johtamisen ja työyhteisöjen valmentaja | Tietokirjailija

Eveliina Salonen on johtamisen ja työyhteisöjen valmentaja. Valmennusten keskiössä on aina ihminen ja erityisesti ihmisten johtaminen organisaation tavoitteiden suuntaisesti.

Eveliina on koulutukseltaan juristi (varatuomari) ja teologian maisteri. Lisäksi hän on opiskellut johtamista ja työ- ja organisaatiopsykologiaa sekä suorittanut johtamisen erikoisammattitutkinnon (JET). Hän on  myös ICF:n sertifioima Executive and Mentor Coach (ACC).

Eveliinalla on yli 20 vuoden kokemus erilaisissa johtamis- ja asiantuntijatehtävissä niin yksityissektorilla kuin julkisen sekä kolmannenkin sektorin palveluksessa. Näistä viimeiset 15 vuotta ovat olleet muutoksen tekemistä ja organisaatioiden/johtamisen kehittämistä. Ruohonjuuritason työskentely Afrikassa on tuonut oman mausteensa hänen osaamiseen ja kohtaamisen taitoihin. Eveliina toimii johtamisen ja työyhteisöjen kehittämisen asiantuntijana myös kansainvälisissä EU-hankkeissa.

Eveliina on myös kirjoittanut ihmisten johtamista käsittelevän kirjan Intuitio ja tunteet johtamisen ytimessä (AlmaTalent 2018).

Lue Eveliinan valmennuksesta täältä: Valmentava johtajuus – tee tulosta vaatimusten kasvaessa

Teemat: Valmentava johtajuus | Tunteet työssä | Motivaation johtaminen

Eveliina Salonen profiilikuva

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Johtaminen | Kommunikaatio & Vuorovaikutus | Yrityskulttuuri