Hanna-ja-Mikko-001-WEB-e1548662261477.jpg

Hanna Brotherus & Mikko Kuustonen - Puhuja

Kohtaamisen ja läsnäolon laboratorio

Hanna Brotherus ja Mikko Kuustonen toteuttavat yhdessä elämyksellisen kokonaisuuden, jonka keskiössä on kommunikaatio sekä läsnäolon ja merkityksellisyyden ymmärtäminen.

Taiteilijapariskunta kuljettaa intensiivisesti yleisöään tarinoiden, kuvien ja toiminnan kautta. Työskentely kyseenalaistaa arkisen ajattelumme itsestäänselvyyksiä ja toimintamalleja sekä yksilötasolla että yhteisöissä. Tarkastelussa ovat konkreettisin esimerkein sanaton viestintä, opitut reviirimallit sekä ympäröivän tilan vaikutus käyttäytymiseemme.

Hanna Brotheruksen ja Mikko Kuustosen tarjoama koulutus soveltuu erityisesti yhteisöille, joissa luovuuden säilyttäminen ja vahvistaminen ovat tärkeitä. Tiimit, asiakaspalvelijat sekä myyntitehtävissä olevat kuulijat ovat vahvaa kohderyhmää.

Hanna Brotherus on tanssija, ohjaaja, koreografi ja neljän lapsen äiti, joka kuuluu kiistatta suomalaisen tanssitaiteen kärkinimiin.
“Työni ydin on toisen ihmisen kohtaamisessa ja vuorovaikutuksessa. Intohimoni on saattaa yhteen keskenään erilaisia, eri-ikäisiä ja eritaustaisia ihmisiä. Uskon intuitioon, älykkääseen empatiaan sekä kosketuksen ja läsnäolon voimaan. “

Mikko Kuustonen on innostava puhuja ja karismaattinen esiintyjä. Hän avaa luovien yhteisöjen metodeja arjen työkaluiksi.

Esimerkit nousevat niin bändeistä kuin tv-työstäkin. Yhteisöjen kehittäminen, ideoiden jalostaminen ja kommunikaatio ovat keskiössä.

”Olennaisimmat löydöt elämässäni ovat tapahtuneet arvaamattomissa tilanteissa; afrikkalaisissa kylissä, keikkabusseissa tai tv-taltiointien kulisseissa.

Silti kyse on arkisista oivalluksista jotka luovat mielekkyyttä ja motivaatiota.”

Ajankohtaista: Hyvät ja Huonot Uutiset (Nelonen) sekä SuomiLOVE – (YLE)

Teemat:

Hanna Brotherus & Mikko Kuustonen

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Kasvu & Kehittäminen | Kommunikaatio & Vuorovaikutus | Luovuus & Innovaatio | Yrittäjyys