Hanna Tikander

Hanna Tikander - Puhuja

Yrittäjä | Vaikuttaja

Tapahtumatuotantojen ylipappi, Chili-Vespan omistaja, väri-kuosi-keräilijä, aamuvirkku. Ei pelkää mitään paitsi joskus pahinta ja tietää, kuinka perinpohjaisia kysymyksiä kysytään. Hanna Tikander on yrittäjä, podcast juontaja, vaikuttaja ja kirjailija. Hanna juontaa suosittuja Mimmit sijoittaa ja Selvin päin -podcasteja ja puhuu intohimoisesti vahvan omakohtaisen kokemuksensa kautta niin uran rakentamisesta, itsensä kehittämisestä kuin raittiudesta. 

Vuodesta 2018 Hanna on rakentanut vahvaa henkilöbrändiään talousmedia Mimmit sijoittaa -median toisena kasvona, samalla inspiroiden tuhansia nuoria naisia oman talouden haltuun ottamiseen sekä työuralla päämäärä tietoiseen, pelottamaan etenemiseen. 

Yrittäjyyden ja työelämän lisäksi Hanna puhuu intohimoisesti ja avoimesti neljä vuotta sitten alun saaneesta omakohtaisesta raitistumisestaan Selvin päin -podcastin ja Selvin päin – erään bilettäjän tarina -kirjan lisäksi puheenvuorossaan. Miten ja miksi 25-vuotias menestyksekästä uraa rakentava nainen päättää raitistua 25-vuotiaana? Entä minkälaista on suunnistaa alkoholi keskeisessä yhteiskunnassamme selvin päin? Samaistuttavalla, rohkealla ja kannustavalla otteellaan Hanna on kannustanut tuhansia ihmisiä valitsemaan elämässään uuden, raittiin suunnan. 

Puhujana Hanna on nokkela, kuunteleva ja tilanteeseen mukautuva, eikä pelkää haastaa kuuntelijaansa. 

Puheenvuorojen otsikot: 

Selvin päin: utelias elämään selvin päin?

Jos pohdit motiiveja alkoholinkäyttöön ja kenties kyseenalaistat sen vaikutuksia, niin ehkä säkin oot sekaisin uteliaisuudesta? Haluatko elämääsi selvin päin, mutta kaipaat motiiveja muutoksen tekemiseen? Pelkäätkö, ettet tiedä kuinka suunnistaa alkoholikeskeisessä yhteiskunnassa raittiina? Puheenvuorossaan Hanna inspiroi ja opastaa yleisöä uusien ajatusten äärelle niin raittiudesta kuin sitä ympäröivistä teemoista, kuten mielenterveydestä, ihmissuhteista ja itsensä rakastamisesta. Hannan motivoiva ja inspiroiva puhe on omakohtainen tarina pelottomuudesta, muutoksen voimasta ja oman itsensä kuuntelemisen tärkeydestä. 

Unohtumaton henkilöbrändi

Oletko yrittäjä, yrittäjyydestä haaveileva, artisti tai sosiaalisen median vaikuttaja? Sinulla on oman aihealueen vahvuus, asiantuntijuus ja osaaminen, mutta et kuitenkaan ole se, joka jää täydestä huoneesta vahvimmin kanssa olijoiden mieleen? Puheenvuorossa ymmärrät miksi mieleenpainuva brändi on tärkeä. Miten vahvalla brändillä voi vaikuttaa liiketoimintasi kasvattamiseen? Puheenvuorossa Hanna jakaa konkreettiset askeleet joita seurata vakaan ja unohtumattoman brändin rakentamiseen. 

Teemat: Henkilöbrändi | Selvin päin

Hanna Tikander

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Hyvinvointi & Terveys | Inspiraatio & Motivaatio | Nuoret