Hans VÄlimäki

Hans Välimäki – Virtuaalinen kokkikoulu - Puhuja

Huippukokki

Haluatko tarjota tiimillesi ikimuistoisen kokemuksen yhdessä? Etsitkö uusia tapoja koota asiakkaat ja yhteisösi yhteen sekä syventää suhteita nyt kun perinteiset tapahtumat ovat tauolla? Hans Välimäen Kokkikoulu on moderni, antoisa, yhteisöllisyyttä luova ja osallistujia positiivisesti voimauttava sekä motivoiva kokonaisuus ja elämys, joka ei unohdu. Virtuaalinen kokkikoulu sopii erinomaisesti osaksi virkistyspäiviä, kickoffeja ja muita vuoden tärkeitä juhlia, joita on totuttu viettämään yhdessä tiimin kanssa.

Hans Välimäen virtuaalinen kokkikoulu kokoaa tiimit etänä yhteen yhteisen kokemuksen äärelle tiimiytymään, syventämään suhteita ja voimaantumaan sekä valamaan positiivista tunnelmaa.  Virtuaalikokkikoulu sopii niin isoille organisaatioille kuin pienemmillekkin tiimeille. Paras teho ja tunnelma saadaan, kun osallistujia on rajatummin, jolloin tilaisuudessa säilyy henkilökohtaisuuden tunne ja tunnelma.

Mitä virtuaalisessa kokkikoulussa tapahtuu?

Kokkaus striimataan asiakkaille lähtökohtaisesti Hansin kotikeittiöstä noin tunnin pituisena rentona yritykselle räätälöitynä live-ohjelmana. Osa henkilökunnasta voi kokata Hansin kanssa hänen keittiössään, joka tuo lähetykseen oman tunnelmansa. Kokkaaminen striimataan suoraan halutulle alustalle ja etänä kokkaavat otetaan mukaan ja luodaan vuorovaikutteinen, osallistuva, rento ja kannustava tunnelma koko virtuaalikokkauksen ajaksi. Osallistujat voivat yhteisen kokkauksen jälkeen nauttia ruokailusta yhdessä etäyhteyden välityksellä. Lopuksi kuvausryhmä valmistaa asiakkaalle editoidun version kokkikoulusta muistoksi koetusta, sekä kuvaa annokset, joihin voi jatkossa kokatessa verrata.

Virtuaalinen kokkikoulu on erityisen hyvä lisä ja varteenotettava vaihtoehto yrityksen virkistys- tms koulutuspäiville joko osana isompaa kokonaisuutta tai omana erillisenä tapahtumana.
Kaikkien on syötävä – ruoka yhdistää ja yhdessä kokkaus on sosiaalista huolimatta välimatkasta. Yhden ruokalajin kokkaamiseen on syytä varata aikaa ruokalajista riippuen noin 45 minuuttia, kahteen ruokalajiin noin 1 tunti ja kolmeen noin 1,5h.

 


 

”Idean ajatus yksinkertaisuudessaan on se, että räätälöimme kokkikoulun asiakkaan tarpeet huomioiden. Homma hoituu niin, että kun menu on päätetty, lähettifirma kuskaa kokkaamisessa tarvittavat raaka-aineet osallistujille. Samalla mukaan on pakattu tietenkin reseptit sekä mahdolliset muut lisätarpeet kuten esimerkiksi essut. Viime keväänä, kun lähetimme suoria lähetyksiä kotoani teimme myös kokeilumielessä muutamia kokkikouluja eri asiakkaille ja osoittautuivat hauskoiksi, palkitseviksi ja toivat hieman lohtua etänä työskentelyyn, eli muiden kollegoiden läsnäoloa. Kokkaaminen on interaktiivista, jolloin kaikki saavat osallistua, herja lentää ja palkintona odottaa herkullinen ruoka joka on tehty minun ohjauksessani alusta loppuun saakka. Yhdessä oleminen ja tekeminen on tärkeää. Silloin saavat usein äänensä kuuluville kaikki, jopa ne keitä ei niin hyvin muuten kuulla ja se on yhteishenkeä kohottavaa. Ja sellasina hetkinä ihmiset hitsautuvat yhteen, sillä iloinen ja hyvinvoipa työntekijä on kaikkein paras työntekijä. Ja siksi ei pidä unohtaa, että yhdessäolo on tulevaisuuden luksusta. ” – Hans Välimäki

Teemat: Virtuaalinen kokkikoulu

Hans VÄlimäki

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Hyvinvointi & Terveys