Harry Råstedt - Puhuja

Kansainvälinen yritysjohtaja | Muutosvalmentaja | Sparraaja

Miten tunnistat tiimin virtasyöpön? Miten siirtyä olosuhteiden uhrista ratkaisukeskeiseksi pelaajaksi? Miksi majakalle ei kannata ryppyillä? Näitä ja monia muita kysymyksiä käsitellään Harry Råstedtin provokatiivisilla ja ajatuksia herättävillä luennoilla.

Harry on kansainvälisen bisneksen huippuammattilainen, joka on toiminut toimitusjohtajana lääketeollisuudessa useassa maassa, sekä vetänyt eurooppalaisia ja globaaleja organisaatioita. Tukholman, Helsingin, Lontoon, Brysselin ja Bernin jälkeen ruotsinsuomalainen Harry on palanut juurilleen Suomeen, jossa hän pitää mukaansatempaavia luentoja huipputiimien rakentamisesta ja niiden johtamisesta.

”Kiitos sinulle hyvästä esityksestä! Palaute on ollut hyvä myös henkilöstöltä. Jotkut esimerkit ovat jääneet hyvällä tavalla elämään arjessa. Puhe osui meidän tarpeisiimme hyvin. Sitä varmasti auttoi se, että keskustelimme etukäteen tilanteesta ja onnistuit painottamaan esityksessä oikeita asioita. Ihmiset arvostivat sitä, että kerroit omia esimerkkejä avoimesti.” – Novo Nordisk

”Iso kiitos eilisestä. Olen todella tyytyväinen, että vedit tuon esityksen meille. Oma palautteeni: 9+: avoin, aito, relevantti ja kiinnostava. Ajatuksia ja oivalluksia herättävä ja ennenkaikkea konkreettisia työkaluja tarjoava. Harvoin haluan katsoa jonkun etäesityksen toiseen kertaan tallenteelta mutta nyt aion sen tehdä. Tiimiltä kuultua: ”paras external speaker ikinä”, ”aito”, ”vertaispalautteen ja oikea-aikaisen palautteen merkitys”, ”relevantti”.” – Amgen

Harry on koko uransa aikana ollut kiinnostunut siitä, mitkä asenteet ja käyttäytymismallit vaikuttavat organisaatioiden menestykseen erilaisista kulttuureista, kielistä ja uskonnoista riippumatta. Puheenvuorossaan Harry kertoo kokemuksiaan siitä, miten rakennetaan huipputiimi; mitä vaaditaan tiimin jäseniltä ja miten johtaja voi joko ruokkia hyvää tiimihenkeä tai tappaa sen. Esityksessä Harry jakaa mieleenpainuvia havaintojaan omalta uraltaan, sekä kertoo avoimesti omista virheistään, usein huumorilla höystettynä.

Luentojen lisäksi Harry sparraa organisaatioita, mentoroi kansainväliseen uraan tähtääviä huippulupauksia ja haastaa johtajia tuomaan sydämen mukaan työpaikalle.

Teemat: Huipputiimien rakentaminen ja johtaminen

Harry Råstedt

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Johtaminen | Kasvu & Kehittäminen | Kommunikaatio & Vuorovaikutus