fbpx
helena-kastikainen-banneri.jpg

Helena Kastikainen

Yrittäjä

Helena työskentelee myynti- ja markkinointialan yrittäjänä ja johtaa suoramyyntiorganisaatiota. Hän aloitti työuransa nuorella iällä ja on tehnyt nousun urallaan nöyrän oppimisasenteen ja kovan työn siivittämänä. Hän on ollut urallaan mm. yksi Suomen historian nuorimmista tavaratalojohtajista. ”En ole käynyt hienoja kouluja, mutta olen osoittanut omalla kohdallani olevan muitakin vaihtoehtoja uralla etenemiseen.”

Johtamisen isona osana Helena korostaa ihmisten, niin tiimin kuin johtajan itsensä, voimavarojen kehittämistä. Hän pitää yritysten tärkeimpänä resurssina ihmisiä, joista huolehtimisen ja kehittämisen tulisi olla yksi tärkeimmistä prioriteeteistä. Lisäksi puheissa korostuu johtajan vastuu itsensä kehittämisessä. Hänen oma loppuun palaminen nuorella iällä korporaatiomaailman kierteissä pakotti hänet tutustumaan omien voimavarojen kehittämiseen johtajana. Hän uskoo yksilön kestävyyden, pitkäjänteisyyden ja jatkuvan kehittymisen (”Kaizen -asenteen”) olevan suurimpia vahvuuksia ja erottavia tekijöitä työelämässä.

Helena nähtiin myös liike-elämään sijoittuvassa televisioformaatti Diilissä yhtenä kilpailija syksyllä 2018. Kilpailussa Helena sijoittui toiseksi.

Suositut otsikot: Sisäinen puhe - Miten puhut itsesi menestykseen? | Miten johtaja johtaa itseään?

Helena Kastikainen

Helena Kastikainen

Yrittäjä

Lähetä varauspyyntö:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Hyvinvointi & Terveys | Johtaminen