Helene Auramo

Helene Auramo - Puhuja

Toimitusjohtaja, yrittäjä

Helene Auramon tulevaisuuden työtä, yrittäjyyttä ja merkityksellisyyttä käsittelevissä rohkaisevissa ja inspiroivissa puheenvuoroissa yhdistyy liiketoiminta ja omakohtaiset kokemukset. Helene kertoo omien tarinoidensa, esimerkkien ja kokemuksien kautta näkemyksiä siitä, mihin maailmassa ollaan menossa ja mitä tulisi tehdä. Mitkä ovat tulevaisuuden työn tärkeimmät taidot? Mistä löytää merkitys? Entä kuinka osoitat joka päivä uudestaan oman arvosi organisaatiolle? Helene suhtautuu muutoksiin myönteisesti ja lähtee usein innolla uuteen. Puheissaan hän laittaa kuuntelijan ajattelemaan ja tarjoaa aina uusia näkökulmia, sekä konkreettisia pieniä muutoksia ja ajatuksia, joita ottaa mukaan omaan arkeen. 

Helene Auramo on rohkea, oma-aloitteinen luova yrittäjä, joka on kahden lapsen äiti ja toimitusjohtaja.

Helene on perustanut useita yrityksiä: Slush, Zipipopin, joka oli Suomen ensimmäinen sosiaalisen median toimisto, Suomen ensimmäisen blogiportaali Indiedays  ja Prönön.

Helene tunnetaan työstään toimitusjohtajana, johtoryhmän jäsenenä sekä pörssiyrityksen hallituksen jäsenenä. Hänen asiakkainaan ovat olleet niin isot pörssiyritykset, kuin myös pienet startupit.

Helenen mukaan avaintekijöitä menestykseen on kyky pystyä elämään epävarmuudessa, uusiutua sekä taito tuntea itsensä ja löytää merkityksellisyys työstä. Helene käsittelee puheissaan näitä teemoja itsensä johtamisen, oman energian johtamisen sekä epävarmuuden keskellä navigoimisen taidon kannalta.

 

Teemat: Miten löytää omat arvot | Tulevaisuuden työelämä

Helene Auramo

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Digitalisaatio & Teknologia | Johtaminen | Kasvu & Kehittäminen | Luovuus & Innovaatio | Yrittäjyys