Henri Tuomilehto

Unilääkäri

Henri Tuomilehto – Nukkumalla Menestykseen. Uni vaikuttaa terveyteemme enemmän kuin haluamme uskoa. Hyvälaatuinen uni on nimittäin tärkein yksittäinen palautumisen ja jaksamisen lähde. Uni herättää runsaasti kysymyksiä, ja nukkumisesta onkin tullut päivittäinen keskustelunaihe maailmanlaajuisesti. Mikä hienointa, nukkuminen on ominaisuus, jota jokainen meistä pystyy kehittämään ja vahvistamaan. Unilääkäri Henri Tuomilehdon opein menestyt arjessasi paremmin. Henrin luento lisää tietoisuutta oikeanlaisesta, riittävästä unesta ja sisältää hänen kaikki parhaat vinkit kohti parempaa nukkumista ja jaksamista.

Unilääkäri & puhuja, dosentti Henri Tuomilehto on hyvän unen lähettiläs. Jo 15 vuoden ajan hän on tutkinut unta, unen vaikutuksia terveyteen ja ennen kaikkea sitä, kuinka ihminen itse voi parantaa nukkumistaan ja jopa olemassa olevia unihäiriöitä. Henri on monessa mukana. Tuomilehdon vastaanotolla on käynyt tuhansia potilaita ja hän on työskennellyt satojen yritysten kanssa kohti parempaa työkykyä. Tuomilehto on johtanut muun muassa tutkimusta, jossa osoitettiin ensimmäisenä maailmassa terveellisten elämäntapojen hyödyllinen vaikutus uniapnean hoidossa.

Huippu-urheilussa hän työskentelee tällä hetkellä muun muassa NHL-joukkue Columbus Blue Jacketsissa. Hänelle on myönnetty unilääketieteen erityispätevyys, ja Suomessa hän johtaa seitsemää uniklinikkaa. Henri Tuomilehto valittiin sadan terveysalan vaikuttajan joukkoon Suomessa 2018. Häneltä on äskettäin ilmestynyt kirja ”Nukkumalla Menestykseen”. Kirja valittiin FitAwardsin vuoden 2020 Hyvinvointikirjaksi.

Teemat: Nukkumalla Menestykseen

Henri Tuomilehto profiili

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Hyvinvointi & Terveys