henri Tuomilehto

Henri Tuomilehto - Puhuja

Unilääkäri

Nukkuminen on ominaisuus, jota voi kehittää & vahvistaa – Uni vaikuttaa terveyteemme enemmän kuin haluamme uskoa. Hyvälaatuinen uni on nimittäin tärkein yksittäinen palautumisen ja jaksamisen lähde. Omiin tutkimuksiin perustuen Henri Tuomilehdolla on vahva usko siihen, että ihmiset kykenevät itse parantamaan nukkumistaan. Henri Tuomilehdon käytännön läheiset luennot käsittelevät työelämän haasteita ja muutoksia, etenkin haasteellisen työn; johtotehtävien, vuorotyön ja lisääntyneen etätyön vaikutusta nukkumiseen ja palautumiseen. Mutta ennen kaikkea hänen luentojensa tavoitteena lisätä sitä oikeaa tietoisuutta unesta ja korostaa mitä kaikkea me voimme itse tehdä parantaaksemme nukkumista. Henri on työskennellyt Suomessa satojen yritysten kanssa tavoitteena edistää ihmisten työ- ja toimintakykyä paremmalla riskien tunnistamisella ja ennaltaehkäisevällä toiminnalla. 

Henri Tuomilehto on harvoja työkseen unihäiriöpotilaita hoitavia lääkäreitä maailmassa. Jo 15 vuoden ajan hän on tutkinut unta, unen vaikutuksia terveyteen ja ennen kaikkea sitä, kuinka ihminen itse voi parantaa nukkumistaan. Hänen johtama tutkimusryhmä osoitti ensimmäisenä maailmassa terveellisten elämäntapojen vaikutuksesta jopa olemassa olevien unihäiriöiden hoidossa. Hän on uraauurtavasti uudistanut uniongelmaisten potilaiden hoitoa ja on vaikuttanut merkittävästi globaalien hoitokäytäntöjen muutoksiin. Henri Tuomilehdon kansainvälistä arvostusta kuvaa hänen lukuisat luentokutsut ympäri maailmaa. Huippu-urheilussa hän työskentelee tällä hetkellä muun muassa NHL-joukkue Columbus Blue Jacketsissa.

Henri Tuomilehtoa kuvastaa intohimo, ennakkoluulottomuus sekä rohkea usko omaan tekemiseen. Hän hyppäsi sairaalamaailmasta yrittäjäksi ”tyhjän päälle” 10 vuotta sitten missionaan tuottaa parempaa unta ja jaksamista suomalaisille oman innovatiivisen unipalvelukonseptin avulla. Henri yrittäjän taival on johtanut uuden lääketieteenalan, ainutlaatuisen uniklinikkaverkoston rakentamiseen Suomessa ja hän on perustanut lukuisia uniklinikoita myös maailmalle. Tuomilehdon vastaanotolla on käynyt tuhansia potilaita. Hänelle on myönnetty Suomen Lääkäriliiton unilääketieteen erityispätevyys sekä Eurooppalaisen Unitutkimusseuran ”Expert in Sleep Medicine”- pätevyys.

Henri Tuomilehto on valittu sadan terveysalan vaikuttajan joukkoon Suomessa. Henrillä on pitkäaikainen kokemus univalmennuksesta ja koulutuksista, niin yksilöiden itsensä osalta kuin terveydenhuollon ja hyvinvointialan ammattilaisten työskentelyn tueksi. Luentojen lisäksi häneltä saa niin päivän kestäviä tapahtumia kuin pidempiaikaisia koulutusprojekteja. Webinaarit ja verkkovalmennukset kuuluvat myös Henrin valikoimaan. Esiintymiset sujuvat mainiosti myös englanniksi.

Henri Tuomilehdolta on äskettäin ilmestynyt kirja ”Nukkumalla Menestykseen”. Tietokirjallisuus best-seller kirja valittiin FitAwardsin vuoden 2020 Hyvinvointikirjaksi. Akateemiselta arvoltaan hän on dosentti ja on julkaissut satakunta tieteellistä artikkelia ja ohjannut lukuisia väitöskirjoja.

Henri luennoillaan ”kevyesti tukistaen” peilaa muutosta, jossa digitalisaation ja kasvaneen kuormituksen myötä olemme unohtaneet vastavoiman, hyvän unen. Luennot ovat hyvin räväköitä, inspiroivia ja tarjoavat käytännönläheisiä työkaluja luoden parempaa mahdollisuutta menestyä siinä, minkä organisaatio ja kukin yksittäinen kuulija kokee itselleen tärkeäksi. Hyvä uni kun vaikuttaa kaikkeen meissä.

Teemat: Nukkumalla Menestykseen

Henri_Tuomilehto_Profiilikuva

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Hyvinvointi & Terveys