fbpx

Henrik Dettmann

Koripallovalmentaja

Valmentajalegenda Henrik Dettmann valmentaa Suomen koripallomaajoukkuetta – Susijengiä. Dettmannia voidaan kuvailla hyvin ihmisläheiseksi johtajaksi. Hän osaa johtaa menestyksekkäästi nuorempaa sukupolvea huippu suorituksiin, hänen tiimissään on saatu kaikki puhaltamaan yhteen hiileen.

Urheilun parissa johtaminen tai yritysmaailmassa johtaminen eivät Dettmannin mukaan ole niin kaukana toisistaan, kuin luullaan. Ihmisiä molemmissa tekemässä työtä yhdessä. Dettmannin johtamat ihmiset ovat hyvin intohimoisia tekemistään kohtaan, ja jokainen myös huippulahjakas. Menestyksekäs johtaminen on Dettmannin mukaan kiinni kuitenkin aina siitä, kuinka ihmisen kohtaa, häntä kohtelee ja kuuntelee.

Elämä on kaikin puolin hetkiä ja tilanteita sekä lisäksi koko ajan hetkisempää, Henrik Dettmannin johtamisen arvot lähtevät huolehtimisesta. Tärkeintä on huolehtia ihmisistä kenen kanssa työtä tekee, olla läsnä ja johtajana lähellä, kun joku tarvitsee sparrausta, ajatusten ja mielipiteiden vaihtoa. Itsensä johtaminen on myös huippulahjakkaiden pelaajien kanssa otettava huomioon, pelaajat kun tietävät usein mitä pitäisi tehdä, joten myös omaa tilaa on suotava ja samalla antaa tukea omilleen.

Susijengin päävalmentaja kannustaa antamaan ihmisille tilaa toteuttaa itseään työpaikoilla. Johtajana pitää muistaa nostaa myös niitä hiljaisia työntekijöitä, kaikki ovat yhteisössä tähtiä, ihmiset ovat tärkein voimavara, ihan jokainen.

Dettmann puhuu siitä, miten menestystä rakennetaan, onko menestymiseen millaisia reseptejä entä salaisuuksia. Yhtä mielellään hän johdattaa kuulijat pohtimaan miten menestyä ihmisenä. Henrik Dettmann puhuu kokemusten kautta ja jakaa kirkkaita ajatuksiaan johtajille, joita voi soveltaa urheilumaailmassa ja liike-elämässä.

Teemat: Näin johdat joukkojasi

Henrik Dettmann

Henrik Dettmann

Koripallovalmentaja

Lähetä kysely:

Palaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Aihealueet:

Asenne & Muutos | Johtaminen | Kommunikaatio & Vuorovaikutus